Navigation path

Left navigation

Additional tools


DEN EUROPÆISKE REVISIONSRET

ECA/12/47

Luxembourg, den 20. november 2012

Invitation – Briefing
Landbrug

Den Europæiske Revisionsrets første beretning om den vigtigste indkomststøtteordning for landbrugere i de nye medlemsstater (kendt som den generelle arealbetalingsordning – SAPS). Denne beretning giver en dybtgående vurdering af de største svagheder – f.eks. betalinger afholdt til støttemodtagere, der ikke (eller kun marginalt) udøvede en landbrugsaktivitet, betalinger afholdt for landbrugsarealer, hvor dyrkning er opgivet, eller jord, der blev brugt til andre aktiviteter end landbrug, betalinger afholdt til offentlige enheder, stærk koncentration af støtten på få, men store støttemodtagere osv. – som skal afhjælpes for at sikre en forsvarlig forvaltning. Beretningen er et bidrag til den igangværende diskussion om reformen af den fælles landbrugspolitik.

Særberetningen vil blive præsenteret for pressen og offentligheden af Michel Cretin, medlem af Den Europæiske Revisionsret.

Særberetning nr. 16/2012: "Effektiviteten af den generelle arealbetalingsordning som overgangsstøtteordning for landbrugerne i de nye medlemsstater"

DATO OG TID Tirsdag den 27. november 2012 kl. 10.30

STED RESIDENCE PALACE – International Press Centre
MAELBEEK-SALEN
155, rue de la Loi, 1040 Bruxelles – Belgien

(www.residencepalace.be)

Der vil være TOLKNING til engelsk og fransk.

Det kræver ikke særlig akkreditering at få adgang til mødesalen.

EN PRESSEMAPPE med særberetningen og et resume heraf vil foreligge på 22 officielle sprog ved briefingen og vil blive offentliggjort på Rettens websted, www.eca.europa.eu.


Side Bar