RSS
Alfabetisk indeks

We are migrating the content of this website during the first semester of 2014 into the new EUR-Lex web-portal. We apologise if some content is out of date before the migration. We will publish all updates and corrections in the new version of the portal.

Do you have any questions? Contact us.


Finansielle tjenesteydelser: banker

Det indre marked

Banksektorens tjenesteydelser er afgørende for, at de økonomiske aktiviteter fungerer korrekt, uanset om det drejer sig om betalingsformidling, udlån eller investeringer.
EU's politik på dette område har to hovedmålsætninger. Dels har den til formål at sikre, at der skabes et integreret marked for bankerne og de finansielle konglomerater, navnlig via gensidig anerkendelse og "det europæiske pas". Dels har den til formål at sikre, at dette marked fungerer effektivt, således at europæerne har alle garantier for den sikkerhed, der er nødvendig for kunne gøre brug af banksektorens tjenesteydelser.
Disse udfordringer har en særlig betydning, ikke blot på grund af det stigende antal grænseoverskridende aktiviteter, men også på grund af den rivende udvikling i tjenesteydelser i tilknytning til de nye teknologier.

Juridisk meddelelse | Om dette websted | Søgning | Kontakt | Sidens top