RSS
Alfabetisk indeks

We are migrating the content of this website during the first semester of 2014 into the new EUR-Lex web-portal. We apologise if some content is out of date before the migration. We will publish all updates and corrections in the new version of the portal.

Do you have any questions? Contact us.


Lægemidler og kosmetik

Det indre marked

Den europæiske lægemiddelindustri spiller en vigtig rolle for at kunne sikre et højt sundhedsniveau for europæerne. I den forbindelse gør Den Europæiske Union en indsats for at sikre en bred adgang til lægemidler, at formidle kvalitetsinformation til borgerne og at fremstille sikre og effektive lægemidler. Med henblik på at nå disse målsætninger styrker det indre marked for lægemidler derfor industriens konkurrenceevne, samtidig med at det fremmer forskning og innovation til fordel for borgerne.
Den europæiske kosmetikindustri er en vigtig arbejdsgiver. 150 000 europæere er ansat inden for kosmetikindustrien, og 350 000 yderligere arbejdspladser bliver skabt indirekte gennem salg, distribution og transport af kosmetiske midler. Med en produktion til en værdi på mere end 35 mio. EUR er denne innovative industri førende på verdensplan på området. EU skal sikre den frie bevægelighed af kosmetikprodukter inden for det indre marked og samtidig garantere produkternes sikkerhed.

 

Se endvidere

Juridisk meddelelse | Om dette websted | Søgning | Kontakt | Sidens top