RSS
Alfabetische index

We are migrating the content of this website during the first semester of 2014 into the new EUR-Lex web-portal. We apologise if some content is out of date before the migration. We will publish all updates and corrections in the new version of the portal.

Do you have any questions? Contact us.


Het Verdrag van Nice: gebruiksaanwijzing

Institutionele zaken

De thematische teksten die in deze handleiding voor het gebruik zijn opgenomen, hebben tot doel een overzicht en een zo duidelijk mogelijke voorstelling van zaken te geven van de belangrijkste veranderingen die het Verdrag van Nice met zich heeft meegebracht. Zij dienen slechts als voorlichting aan de burgers.

Deze teksten binden de Europese Commissie niet in juridische zin, beogen niet uitputtend te zijn en hebben geen waarde voor de interpretatie van de verdragen.

In elke tekst kunt u de definitie van bepaalde termen vinden door op de bestaande koppelingen te klikken die u naar een glossarium verwijzen. Indien relevant, worden tevens koppelingen naar de handleiding voor het gebruik van het Verdrag van Amsterdam aangeboden, alsmede naar de integrale tekst van de artikelen van de verschillende verdragen (EG, EU en Nice).

Juridische mededeling | Over deze site | Zoeken | Contact | Naar boven