RSS
Alfabetisk indeks

We are migrating the content of this website during the first semester of 2014 into the new EUR-Lex web-portal. We apologise if some content is out of date before the migration. We will publish all updates and corrections in the new version of the portal.

Do you have any questions? Contact us.


Kampen mod klimaændringer

Miljø

Klimaændring er en af de største udfordringer for menneskeheden i de kommende år. Stigende temperaturer, smeltende gletschere, hyppigere tørkeperioder og oversvømmelser er tegn på, at klimaet er i forandring. Risiciene for vores planet og de kommende generationer er så store, at vi må handle øjeblikkeligt.
Den Europæiske Union har allerede i flere år været engageret i kampen mod klimaændringer, både på sit eget område og på internationalt plan, og har sat foranstaltninger mod klimaændringer øverst på dagsordenen, hvilket afspejles i EU's klimapolitik. EU har desuden integreret målet om at reducere drivhusgasemissionerne i alle sine aktionsområder for at opnå følgende: en mere effektiv udnyttelse af mindre forurenende energikilder, renere og mere afbalancerede transportmidler, ansvarlige og konkurrencedygtige virksomheder, et landbrug og en fysisk planlægning, der er til gavn for miljøet, og egnede rammebetingelser for forskning og innovation.

Juridisk meddelelse | Om dette websted | Søgning | Kontakt | Sidens top