RSS
Aakkosellinen hakemisto

We are migrating the content of this website during the first semester of 2014 into the new EUR-Lex web-portal. We apologise if some content is out of date before the migration. We will publish all updates and corrections in the new version of the portal.

Do you have any questions? Contact us.


Yritykset

Yritykset

Euroopan vauraus toteutuu yritysten kautta. Yritykset ovat avainasemassa kasvun ja työllisyyden luomisessa, ja vuonna 2005 Lissabonin strategian uudistaminen nosti yritys- ja teollisuuspolitiikan yhdeksi Euroopan ensisijaisista toimintakohteista.
Euroopan unionin toiminnasta tehdyn sopimuksen 173 artiklassa Euroopan unionille (EU) asetetaan tavoitteeksi luoda optimaaliset edellytykset kilpailukyvylle.
Kilpailukyvyn ylläpitäminen on pysyvä haaste. Sen vuoksi EU pyrkii luomaan toimintaympäristön, joka on suotuisa yritysten perustamisen ja kehittämisen sekä teollisen yhteistyön kannalta ja joka parantaa innovaatiota, tutkimusta ja teknologista kehittämistä koskevan politiikan hyödyntämistä teollisuudessa. Nämä politiikan osa-alueet ovat olennaisen tärkeitä kansainvälisessä kilpailussa selviämiseksi.

Katso myös

Oikeudellinen huomautus | Tietoa sivustosta | Haku | Yhteydenotot | Sivun alkuun