RSS
Betűrendes mutató

We are migrating the content of this website during the first semester of 2014 into the new EUR-Lex web-portal. We apologise if some content is out of date before the migration. We will publish all updates and corrections in the new version of the portal.

Do you have any questions? Contact us.


Üzleti környezet

Vállalkozás

Egy vállalkozás beindítása és fejlesztése nem csupán kaland, hanem igazi kihívás is. A vállalkozók segítése érdekében alapvető fontosságú, hogy kedvező üzleti környezetet teremtsünk számukra.
A finanszírozási forrásokhoz való könnyebb hozzájutás biztosítása, a jogszabályok érthetőbbé és hatékonyabbá tétele, valamint a vállalkozói kultúra fejlesztése és támogató hálózatok kiépítése mind segíthetik a vállalkozások beindítását és növekedését.
Azonban a kedvező üzleti környezet megteremtése nem egyszerűen a vállalkozások növekedési potenciáljának javítását jelenti, hanem azt is, hogy Európának olyan hellyé kell válnia, ahol előnyös befektetni és dolgozni. Ilyen módon a vállalatok társadalmi felelősségvállalásának népszerűsítése is hozzájárul ahhoz, hogy az üzleti tevékenység Európában vonzóbb legyen.
A kis- és középvállalkozások (kkv-k) képezik az európai vállalkozások 99%-át. Kis méretük igen érzékennyé teszi őket minden változás iránt, amely az ágazatukban és a környezetükben bekövetkezik. Éppen ezért fontos, hogy jólétük a politikai figyelem előterében legyen.

Jogi nyilatkozat | Bővebben erről az oldalról | Keresés | Kapcsolat | Az oldal tetejére