RSS
Alfabetisk indeks

We are migrating the content of this website during the first semester of 2014 into the new EUR-Lex web-portal. We apologise if some content is out of date before the migration. We will publish all updates and corrections in the new version of the portal.

Do you have any questions? Contact us.


Det indre marked for energi

Energi

Et af Den Europæiske Unions vigtigste mål er at skabe et ægte indre marked for energi.
Et konkurrencepræget energimarked er et strategisk instrument, som både bruges til at give EU's forbrugere et valg mellem forskellige gas- og el-leverandører til rimelige priser og til at give alle virksomheder adgang til markedet, herunder navnlig de mindste virksomheder og de virksomheder, som investerer i vedvarende energikilder. Herudover drejer det sig om at skabe en ramme, som gør det nemmere at bruge ordningen for handel med CO2-emissioner.
Det indre marked for energi bygger først og fremmest på et sikkert og sammenhængende europæisk energinet og følgelig på de investeringer i infrastruktur, der gennemføres. Et marked, hvor energinettene virkelig er sammenkoblede, bidrager til energidiversificering og dermed til forsyningssikkerheden.

Juridisk meddelelse | Om dette websted | Søgning | Kontakt | Sidens top