RSS
Betűrendes mutató

We are migrating the content of this website during the first semester of 2014 into the new EUR-Lex web-portal. We apologise if some content is out of date before the migration. We will publish all updates and corrections in the new version of the portal.

Do you have any questions? Contact us.


Közösségi foglalkoztatáspolitika

Foglalkoztatás- és szociálpolitika

Az Európai Unió munkája – különösen a növekedést és foglalkoztatást célzó lisszaboni stratégia által – hozzájárul a munkanélküliségi ráta csökkentéséhez és a foglalkoztatás minőségének javításához. A nemzetközi pénzügyi válság fényében újabb intézkedéseket tettek a meglévő munkahelyek védelme és új lehetőségek teremtése érdekében.

Évről évre több mint 10 milliárd eurót ruháznak be az Európai Szociális Alapon (ESZA) keresztül a lakosság foglalkoztatási kilátásainak javításába. A tagállamok által társfinanszírozott projektek a vállalkozásokat is segítik abban, hogy alkalmazkodni tudjanak a gazdasági és társadalmi helyzethez kapcsolódó fejleményekhez. A munkavállalók készségeinek fejlesztése érdekében elérhetőbbé teszik az egész életen át tartó tanulást és képzést.

Jogi nyilatkozat | Bővebben erről az oldalról | Keresés | Kapcsolat | Az oldal tetejére