RSS
Betűrendes mutató

We are migrating the content of this website during the first semester of 2014 into the new EUR-Lex web-portal. We apologise if some content is out of date before the migration. We will publish all updates and corrections in the new version of the portal.

Do you have any questions? Contact us.


A fogyasztók biztonsága

Fogyasztói ügyek

A belső piacon forgalmazott termékekre és szolgáltatásokra alkalmazott szigorú közös biztonsági szabványok létfontosságúak a fogyasztók egészségének megóvása érdekében.
Az Európai Unió általános biztonsági szabályokat fektetett le a szolgáltatások, élelmiszerek és nem élelmiszercélú termékek tekintetében, amelyeket az ilyen termékek előállítóinak és az ilyen szolgáltatásokat nyújtó vállalkozásoknak be kell tartaniuk. Ezek a szabályok a kockázatok elemzésére és megelőzésére tervezett megfigyelő és figyelmeztető eszközökre, valamint a veszélyes helyzetekben követendő eljárásokra vonatkoznak. Egyedi rendelkezéseket dolgoztak ki egyes olyan termékek tekintetében, amelyek összetétele, előállítása vagy használata veszélyt jelenthet a fogyasztók számára.

Jogi nyilatkozat | Bővebben erről az oldalról | Keresés | Kapcsolat | Az oldal tetejére