Sökväg

  • EUROPA
  • Om webbplatsen
  • Kontakt

Skydd av personuppgifter

Du har kontaktat Europas webbmästare. Denna e-brevlåda sköts av generaldirektoratet för kommunikation. Notera att personuppgifter endast samlas in i den mån de behövs för att skicka ett svar. Om den grupp som ansvarar för e-brevlådan inte kan besvara frågan vidarebefordras ditt e-postmeddelande till en lämplig avdelning. Du kommer via e-post att informeras om vart din fråga vidarebefordrats.

Vem har tillgång den information du lämnat?

Den grupp av tjänstemän vid kommissionen som sköter denna postbox samt den tjänsteman som ansvarar för integritetsskyddet inom generaldirektoratet för kommunikation har tillgång till de uppgifter du lämnat.

Hur skyddas den information Du lämnat?

De uppgifter som kommer in via denna e-brevlåda lämnas inte ut till någon utanför kommissionen, endast ansvariga tjänstemän har tillgång till uppgifterna och detta bara med ett användarnamn och ett lösenord.

Hur kan du få tillgång till de uppgifter du lämnat in?

Du har inte någon direkt tillgång till lagrade uppgifter. Om du vill ändra eller radera uppgifter som du lämnat, eller om du har en fråga eller begäran som gäller denna information, sänd ett e-postmeddelande till: EUROPA-Coordination-Team.

Hur länge sparar vi de uppgifter du lämnat in?

Alla mottagna uppgifter lagras i högst 1 år.

Rättslig grund

Mer information om kommissionens rättsliga åtagande vad gäller skydd av personuppgifter finns på sidan "Viktigt rättsligt meddelande".

KONTAKT

Allmänna frågor om EU

Ring
00 800 6 7 8 9 10 11 Läs mer om tjänsten

Skicka din fråga

Kontaktuppgifter och besöksadresser till institutionerna, presskontakter

Hjälp oss att bli bättre!

Hittade du vad du letade efter?

JaNej

Vad letade du efter?

Har du några förslag på förbättringar?