Navigacijska pot

  • EUROPA
  • O spletišču
  • Kontakt

Izjava o varstvu podatkov

Pisali ste skrbniku portala EUROPA. Za ta poštni predal skrbi Generalni direktorat za komuniciranje. Vaše podatke potrebujemo izključno zato, da vam lahko pošljemo odgovor. Če uradniki, pristojni za ta poštni predal, ne morejo odgovoriti na vaše vprašanje, bodo vašo e-pošto posredovali ustrezni službi. O tem vas bodo obvestili po elektronski pošti.

Kdo ima dostop do vaših podatkov?

Dostop do vaših podatkov ima skupina uradnikov Evropske komisije, ki so pristojni za ta poštni predal, in uradnik, ki skrbi za varstvo podatkov na Generalnem direktoratu za komuniciranje.

Kako varujemo vaše podatke?

Podatkov, ki jih zbiramo s pošto v tem poštnem predalu, ne bomo sporočili nikomur zunaj Evropske komisije. Na Komisiji imajo dostop do vaših podatkov samo imenovani uslužbenci z uporabniškim imenom in geslom.

Ali imate dostop do svojih podatkov?

Do shranjenih podatkov nimate neposrednega dostopa. Če želite poslaane podatke spremeniti ali zbrisati oziroma če imate kakšno vprašanje ali prošnjo v zvezi s tem, pošljite elektronskosporočilo na: EUROPA-Coordination-Team.

Kako dolgo hranimo vaše osebne podatke?

Vse prejete podatke hranimo največ eno leto.

Pravna podlaga

Več informacij o pravnih obveznostih Evropske komisije v zvezi varstvom podatkov uporabnikov boste našli na strani z našim pomembnim pravnim obvestilom.

KONTAKT

Splošna vprašanja

Pokličite po telefonu
00 800 6 7 8 9 10 11 Podatki o telefonskih storitvah

Vprašanja po e-pošti

Kontaktni podatki in obiski pri institucijah, kontakti za medije

Povejte nam

Ste našli želene informacije?

DaNe

Kaj ste iskali?

Ali imate kakšne predloge?