Cale de navigare

Declaraţie de confidenţialitate

Ați contactat administratorul site-ului EUROPA. Această căsuţă poştală este gestionată de Direcţia Generală Comunicare. Datele dumneavoastră personale sunt colectate numai în măsura în care sunt necesare pentru a vă putea trimite un răspuns. Dacă echipa care administrează căsuța poștală nu vă poate răspunde la întrebare, va înainta mesajul dumneavoastră serviciului responsabil. Veţi fi informat prin e-mail care este acest serviciu.

Cine are acces la datele dumneavoastră personale?

Au acces la datele dumneavoastră o echipă formată din funcționari ai Comisiei, responsabili cu administrarea acestei căsuţe poştale și funcționarul însărcinat cu protecția datelor personale din cadrul Direcției Generale Comunicare.

Cum vă protejăm datele?

Datele colectate prin intermediul acestei căsuţe poştale nu vor fi comunicate niciunei persoane din afara Comisiei Europene şi nu pot fi accesate decât de către funcționarii desemnați în acest scop, folosind un nume de utilizator și o parolă.

Cum puteți avea acces la datele dumneavoastră?

Nu aveți acces direct la datele stocate. În cazul în care doriți să modificați sau să anulați oricare dintre informațiile pe care ni le-ați furnizat, sau dacă aveți vreo întrebare sau solicitare în legătură cu acestea, vă rugăm să trimiteți un e-mail echipei de coordonare a site-ului EUROPA.

Cât timp păstrăm datele dumneavoastră?

Toate datele primite sunt stocate timp de cel mult un an.

Temei juridic

Pentru informații suplimentare în legătură cu angajamentul juridic al Comisiei Europene privind respectarea vieții private a utilizatorilor, accesaţi pagina Aviz juridic important.

CONTACT

Pentru informaţii generale

Sunaţi la
00 800 6 7 8 9 10 11 Detalii despre serviciile oferite

Trimiteţi-ne întrebările dvs. prin e-mail

Datele de contact ale instituţiilor, relaţii cu presa, vizite

Ajutaţi-ne să îmbunătăţim portalul

Aţi găsit informaţiile pe care le căutaţi?

DaNu

Ce informaţii aţi căutat?

Sugestiile dumneavoastră: