Navigációs útvonal

  • EUROPA
  • A honlapról
  • Kapcsolat

Adatvédelmi nyilatkozat

Ön az EUROPA portál webmesterével vette fel a kapcsolatot. Ezt a postafiókot az Európai Bizottság Kommunikációs Főigazgatósága kezeli. Kérjük, ne feledje, hogy személyes adatai közül kizárólag azokat kérjük be, amelyekre a válasz elküldéséhez szükségünk van. Amennyiben az elektronikus postafiókot kezelő csoportnak nem áll módjában válaszolni az Ön kérdésére, úgy azt a megfelelő szolgálathoz fogja továbbítani. Önt e-mailben tájékoztatjuk majd arról, hogy kérdését melyik szolgálathoz továbbítottuk.

Ki férhet hozzá az Ön adataihoz?

Hozzáféréssel a postafiókot kezelő bizottsági tisztviselők csoportja, valamint a Kommunikációs Főigazgatóság adatvédelemért felelős munkatársa rendelkezik.

Hogyan védjük adatait?

A postafiókba beérkező adatokat Európai Bizottságon kívüli harmadik személyek részére nem továbbítjuk. A Bizottságon belül csak az erre kijelölt, felhasználói azonosítóval és jelszóval rendelkező tisztviselők férhetnek hozzá az Ön adataihoz.

Ön hogyan férhet hozzá saját adataihoz?

Ön közvetlenül nem férhet hozzá a tárolt adatokhoz. Amennyiben módosítani vagy törölni szeretné adatai bármelyikét, vagy kérdése, kérése van ezzel kapcsolatban, kérjük, küldjön e-mailt az EUROPA portál webkoordinátorainak.

Mennyi ideig tároljuk adatait?

A beérkezett adatokat legfeljebb egy évig tároljuk.

Jogalap

Az Európai Bizottság felhasználói adatvédelem tekintetében vállalt jogi kötelezettségeiről további tájékoztatás a Fontos jogi nyilatkozat című weboldalon olvasható.

Segítsen tökéletesíteni honlapunkat!

Megtalálta-e a keresett információt?

IgenNem

Milyen információt keresett?

Van-e észrevétele vagy javaslata a honlappal kapcsolatban?