Sti

  • EUROPA
  • Om dette websted
  • Kontakt

Erklæring om beskyttelse af privatlivets fred

Du har kontaktet EUROPA Webmaster. Denne postkasse forvaltes af Generaldirektoratet for Kommunikation. Bemærk venligst, at dine personlige data kun vil blive brugt i det omfang, det er nødvendigt for at sende dig et svar. Hvis den gruppe, der er ansvarlig for postkassen, ikke er i stand til at besvare dit spørgsmål, vil den sende din e-mail videre til den kompetente tjeneste. Du vil pr. e-mail få meddelelse om, til hvilken tjeneste dit spørgsmål er sendt.

Hvem har adgang til dine oplysninger?

En gruppe af Kommissionens ansatte, som er ansvarlige for denne postkasse, og den person i Generaldirektoratet for Kommunikation, som er ansvarlig for beskyttelse af privatlivets fred, har adgang til dine data.

Hvordan beskyttes dine oplysninger?

Data, der indsamles via denne postkasse, vil ikke blive videregivet til nogen uden for Europa-Kommissionen. Kun særligt udpegede ansatte i Kommissionen kan få adgang til dine data, og dertil kræves en bruger-ID samt et password.

Hvordan kan du få adgang til dine data?

Du har ikke direkte adgang til de modtagne data. Hvis du ønsker at ændre eller slette nogle af de data, du har anført, eller hvis du har et spørgsmål eller en anmodning vedrørende disse oplysninger, bedes du sende en e-mail til: EUROPA-Coordination-Team.

Hvor længe opbevarer vi dine data?

De modtagne data opbevares i højst 1 år.

Retsgrundlag

Yderligere oplysninger om Europa-Kommissionens juridiske ansvar over for brugerne med hensyn til beskyttelse af privatlivets fred findes på siden: Vigtig juridisk meddelelse.

KONTAKT

Generelle forespørgsler

Ring
00 800 6 7 8 9 10 11 Mere om vores service

E-mail dine spørgsmål

Kontakt‑ og besøgsoplysninger for institutionerne, pressekontakt

Hjælp os med at blive bedre

Fandt du det, du søgte?

JaNej

Hvad ledte du efter?

Har du forslag til forbedringer?