Навигационна пътека

  • EUROPA
  • За този сайт
  • За контакти

Декларация за поверителност

Току-що се свързахте с уебмастъра на портал EUROPA. За тази пощенска кутия отговаря Генерална дирекция „Комуникации“. Вашите лични данни се събират само до степен, необходима, за да ви отговорим. Ако екипът, отговарящ за пощенската кутия, не е в състояние да отговори на въпроса ви, той препраща вашето електронно писмо до подходящата служба. Ще бъдете информирани по електронна поща до коя служба е препратен вашият въпрос.

Кой има достъп до вашите данни?

Достъп до вашите данни имат екипът от служители на Комисията, отговарящ за тази кутия, и служителят, отговарящ за защита на личните данни в Генерална дирекция „Комуникации“.

Как се защитават вашите данни?

Данните, получени чрез тази пощенска кутия, няма да бъдат съобщени на никого извън Европейската комисия. Само специално определени служители в рамките на Комисията могат да получат достъп до вашите данни, за което се нуждаят от потребителско име и парола.

Как можете да получите достъп до данните си?

Нямате пряк достъп до съхранените данни. Ако желаете да промените или изтриете някои от предоставените от вас данни, или ако имате въпрос или молба, свързана с тях, моля изпратете електронно писмо до екипа за координация на портал EUROPA.

Колко дълго съхраняваме вашите данни?

Всички получени данни се съхраняват в продължение най-много на 1 година.

Правно основание

Повече информация за правния ангажимент на Европейската комисия по отношение на личните данни на потребителите ще намерите на страницата Правна информация.

Помогнете ни да направим сайта по-добър

Намерихте ли търсената от вас информация?

ДаНе

Какво търсехте?

Имате ли предложения?