Pojdi na navigacijsko pot ter preskoči orodja in izbiro jezika

  • Natisni stran
  • Zmanjšaj velikost pisave
  • Povečaj velikost pisave
  • Različica z močnim kontrastom
  • Standardna barvna različica

Kontaktni podatki

Imate zamisli in predloge za evropsko leto? Morda slogan? Zanimivo fotografijo, zgodbo ali videoposnetek o prednostih aktivnega staranja? Nas želite obvestiti o zanimivi pobudi ali dogodku? Sporočite nam svoje zamisli s spodnjim obrazcem!

Posebna izjava o varstvu podatkov

V posebni izjavi o varstvu podatkov je razloženo, kako Generalni direktorat za zaposlovanje, socialne zadeve in vključevanje Evropske komisije uporablja podatke, ki jih pridobi s kontaktnim obrazcem, in kako varuje zaupnost teh podatkov.

Nekatere od prejetih predlogov in pobud bomo morda posredovali ustreznim nacionalnim koordinatorjem iz zadevnih držav. Če imate v zvezi s tem zadržke, nas o tem obvestite v svojem sporočilu.

* Obvezno polje
 
:
:
:
:
:
:
:
:

Preostalo število znakov:
Veseli smo vašega mnenja, žal pa vam ne moremo zagotoviti, da bomo na vsako sporočilo odgovorili ali poslane informacije objavili na našem spletišču. Morebitni odgovor vam bomo poslali v jeziku vašega sporočila, vendar bo odgovor hitrejši, če vam lahko odgovorimo v enem od navedenih jezikov. Če se s tem strinjate, označite želeni jezik.