Cale de navigare

  • Tipăreşte pagina
  • Micşorează dimensiunea caracterelor
  • Măreşte dimensiunea caracterelor
  • Contrast puternic
  • Culoarea standard

Contact

Aveţi idei sau sugestii pentru Anul european? Un slogan? O imagine, o povestire sau un material video care să ilustreze beneficiile îmbătrânirii active? Doriţi să ne semnalaţi o iniţiativă sau un eveniment interesant? Completaţi formularul de mai jos!

Declaraţie de confidenţialitate

Declaraţia de confidenţialitate  explică modul în care Direcţia Generală Ocuparea Forţei de Muncă, Afaceri Sociale şi Incluziune foloseşte datele incluse în formularele de contact şi protejează confidenţialitatea acestor date.

Vă rugăm să aveţi în vedere faptul că este posibil să partajăm unele din sugestiile şi iniţiativele pe care le primim cu coordonatorii naţionali respectivi din ţările interesate. În cazul în care aveţi nelămuriri în acest sens, vă rugăm să ni le aduceţi la cunoştinţă în mesajul dumneavoastră.

* Câmp obligatoriu
 
:
:
:
:
:
:
:
:

Caractere rămase
Vă mulţumim pentru reacţii şi contribuţii. Din păcate, nu putem garanta că vom răspunde la toate mesajele sau că toate contribuţiile primite vor fi publicate pe site. În situaţia în care vă putem răspunde, o vom face în limba în care ne-aţi scris. Răspunsurile pot fi însă mult mai rapide dacă ne permiteţi să utilizăm una dintre următoarele limbi. Vă rugăm să alegeţi limba preferată.