Ga direct naar het kruimelpad en sla tools en taalkeuzemenu over

  • Pagina afdrukken
  • Tekst kleiner
  • Tekst groter
  • Zwarte achtergrond
  • Standaardkleur

Contact

Heeft u ideeën of suggesties voor het Europees jaar? Een slogan? Een mooie foto, verhaal of video om de voordelen van actief ouder worden te illustreren? Is er een interessant initiatief of evenement? Laat het ons weten via het contactformulier hieronder!

Specifieke privacyverklaring

In de specifieke privacyverklaring  kunt u lezen hoe directoraat-generaal Werkgelegenheid, sociale zaken en inclusie van de Europese Commissie omgaat met de gegevens die u invult op het contactformulier en hoe dergelijke gegevens worden beschermd.

Houdt u er rekening mee dat wij ontvangen suggesties en initiatieven eventueel kunnen verstrekken aan de nationale coördinatoren uit de desbetreffende landen. Hebt u hierover vragen of opmerkingen, dan kunt u ons daarvan in uw bericht op de hoogte stellen.

* Verplicht veld
 
:
:
:
:
:
:
:
:

tekens over
Hartelijk dank voor uw feedback en/of bijdragen. Wij kunnen helaas niet garanderen dat wij op elke inzending reageren, noch dat elke bijdrage wordt gepubliceerd. Als wij u antwoorden, dan doen we dat in uw taal. Wij kunnen echter sneller antwoorden in een van de volgende talen: