Navigációs útvonal

  • Nyomtat
  • Betűméret csökkentése
  • Betűméret növelése
  • Kontrasztos megjelenítés
  • Alapértelmezett színséma

Kapcsolat

Ötletei vagy javaslatai vannak honlapunkkal kapcsolatban? Ha jelmondatot kíván javasolni, képekkel, történetekkel vagy kisfilmekkel illusztrálná az aktív öregedés előnyeit, vagy tájékoztatni szeretne minket egy érdekes kezdeményezésről vagy eseményről, lépjen kapcsolatba velünk! Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot.

Egyedi adatvédelmi nyilatkozat

Az egyedi adatvédelmi nyilatkozat  ismerteti, hogyan használja fel az Európai Bizottság foglalkoztatásért, szociális ügyekért és társadalmi összetartozásért felelős főigazgatósága azokat az adatokat, melyeknek a kapcsolatfelvételi űrlap révén jut birtokába. A nyilatkozat arra is kitér, hogyan biztosítja a főigazgatóság a bizalmas adatok védelmét

Kérjük, vegye figyelembe, hogy néhány beérkező javaslatot és kezdeményezést meg kell osztanunk az érintett országok tagállami koordinátoraival. Ha ez gondot jelent Önnek, kérjük, jelezze ezt üzenetében.

* Kötelezően kitöltendő mező
 
:
:
:
:
:
:
:
:

karakter maradt
Javaslatait és hozzászólását köszönjük, azonban nem tudjuk szavatolni, hogy valamennyi észrevételre válaszolunk, vagy hogy a weboldal kialakításánál valamennyi észrevételt figyelembe vesszük. Válaszunkat (amennyiben erre sor kerül) a hozzászólás nyelvén küldjük el. Gyorsabban tudunk válaszolni ugyanakkor az alábbi nyelveken. Kérjük, jelölje meg a kívánt nyelvet.