Jos haluat suoraan navigointipolkuun, ohita sivuston työkalut ja kielivalikko

  • Tulosta sivu
  • Pienennä kirjasinkokoa
  • Suurenna kirjasinkokoa
  • Valitse suurikontrastinen versio
  • Palauta sivun alkuperäiset värit

Yhteydenotot

Onko sinulla ehdotuksia tai ideoita, joita voidaan hyödyntää teemavuoden toteutuksessa? Tai haluatko levittää tietoa kiinnostavasta hankkeesta tai tapahtumasta? Otamme mielellämme vastaan esimerkiksi kuvia, videoita tai artikkeleita, jotka kuvaavat aktiivista ikääntymistä. Käytä alla olevaa verkkolomaketta.

Tietosuojaperiaatteet

Tietosuojaperiaatteissa kuvataan, miten Euroopan komission työllisyys-, sosiaali- ja osallisuusasioiden pääosasto käyttää yhteydenottolomakkeen avulla saatuja tietoja ja miten nämä luottamukselliset tiedot suojataan.

Otattehan huomioon, että saatamme jakaa eteenpäin ehdotuksia ja aloitteita, joita saamme kyseessä olevien maiden kansallisilta koordinaattoreilta. Jos haluatte sen osalta lisätietoja, ilmoittakaa siitä viestissänne.

* Pakollinen kenttä
 
:
:
:
:
:
:
:
:

Merkkejä jäljellä
Kiitos jo etukäteen panoksestasi! Ikävä kyllä kaikkea materiaalia ei voida julkaista tällä sivustolla emmekä voi vastata kaikkiin viesteihin. Mahdollinen vastaus annetaan alkuperäisen viestin kielellä, mutta vastaamista nopeuttaa, jos voimme käyttää jotakin seuraavista kielistä (valitse kieli):