Sti

  • Udskriv siden
  • Mindre skrift
  • Større skrift
  • Vælg høj kontrast
  • Vælg version i standardfarver

Kontakt

Har du gode idéer og forslag til det europæiske år? Et slogan? Et interessant billede, en historie eller et videoklip, der viser fordelene ved aktiv aldring? Er der et spændende initiativ eller en begivenhed, du gerne vil dele med os? Så brug nedenstående formular!

Særlig databeskyttelseserklæring

Den særlige databeskyttelseserklæring beskriver, hvordan Europa-Kommissionens Generaldirektorat for Beskæftigelse, Sociale Anliggender, Arbejdsmarkedsforhold og Inklusion behandler de oplysninger, der modtages via kontaktformularen, og beskytter oplysningernes fortrolighed.

Vær opmærksom på, at vi til tider udveksler indkomne forslag og initiativer med de respektive nationale koordinatorer fra de pågældende lande. Hvis du har nogen indvendinger i den forbindelse, bedes du nævne det i din besked.

* Skal udfyldes
 
:
:
:
:
:
:
:
:

tegn tilbage
Vi modtager meget gerne kommentarer og indlæg, men kan ikke garantere, at vi vil svare på alle bidrag, eller at hvert enkelt bidrag kommer med på webstedet. Hvis vi svarer, sker det på dansk. Vi kan dog svare hurtigere på et af følgende sprog. Anfør venligst, hvilke(t) sprog du foretrækker.