Cale de navigare

Alte instrumente

  • Micşorare text
  • Mărire text
  • Contrast puternic
  • Culoarea standard
Europe Direct

Aveţi întrebări despre UE? „Europe Direct” vă stă la dispoziţie

Mă mut într-o altă ţară din Europa - cum pot obţine un permis de şedere? Care sunt normele privind tarifele pentru serviciile de roaming? Zborul meu a fost anulat - ce drepturi am în acest caz? Ce fonduri UE pot obţine? Pentru răspunsurile la toate aceste întrebări şi la multe altele, contactaţi serviciul central de informare „Europe Direct”.

Dacă doriţi să obţineţi consiliere sau sprijin în zona în care locuiţi sau să găsiţi un forum local care promovează dialogul şi informaţiile corecte privind politicile UE, contactaţi cel mai apropiat centru local de informare.

Telefon

00 800 6 7 8 9 10 11
– de oriunde din UE
– 9.00 -18.00 CET (în zilele lucrătoare)
– în orice limbă oficială a UE.

În ţara dumneavoastră

Vizitaţi sau contactaţi un centru „Europe Direct” din zona dumneavoastră pentru a obţine informaţii sau pentru a participa la evenimente locale de informare.

E-mail

În mod normal, veţi primi un răspuns în aproximativ 3 zile lucrătoare. Totuşi, răspunsurile mai complexe ar putea necesita mai mult timp.

Chat

Dacă aveţi nevoie de ajutor pentru a găsi o anumită informaţie pe site-ul Uniunii Europene, intraţi pe chat-ul în limbile engleză, germană sau franceză (9.00–18.00 CET, în zilele lucrătoare).