Navigacijski put

Dodatni alati

  • Smanji tekst
  • Povećaj tekst
  • Odaberi verziju s jakim kontrastom
  • Odaberi standardnu boju
Europe Direct

Imate pitanja o Europskoj uniji? Europe Direct može vam pomoći

Selim se u drugu državu u Europi – kako mogu dobiti boravišnu dozvolu? Koja su pravila naplaćivanja roaming usluga? Let mi je otkazan - koja su moja prava? Za koje se programe novčane potpore EU-a može prijaviti moja organizacija? Za odgovore na ova i druga pitanja obratite se središnjoj informacijskoj službi Europe Direct.

Ako trebate savjet, tražite pomoć u svome susjedstvu ili lokalni forum za promicanje dijaloga i svijesti o politikama EU-a, obratite se najbližem lokalnom informacijskom centru.

Uredi Kontaktnog centra EUROPE DIRECT bit će zatvoreni od 23. prosinca do 2. siječnja. Bit će nam drago procesuirati Vaše upite od 5. siječnja. EUROPE DIRECT tim želi vam sretan Božić i sretnu Novu godinu.

Telefon

00 800 6 7 8 9 10 11
– s bilo koje lokacije unutar EU-a
– 9.00-18.00 prema srednjoeuropskom vremenu (radnim danima)
– na bilo kojem službenom jeziku EU-a.

U vašoj državi

Ako trebate informacije ili želite sudjelovati u lokalnim informativnim događajima, posjetite, nazovite ili se putem e-maila obratite najbližem centru službe Europe Direct.

E-mail

Odgovori u roku od 3 radna dana (u prosjeku), iako će za složenija pitanja možda biti potrebno i dulje.

Web-razgovor

Ako vas zanimaju konkretne informacije pomoć potražite putem web chata na engleskom, njemačkom ili francuskom na web stranici Europske unije (radnim danima od 9.00–18.00 prema srednjoeuropskom vremenu).