Navigacijska pot

Dodatna orodja

 • Pomanjšaj besedilo
 • Povečaj besedilo
 • Različica z močnim kontrastom
 • Standardna barvna različica

Telefonske storitve


Kako lahko pokličem Europe Direct

 • Pokličite brezplačno* številko 00 800 6 7 8 9 10 11 kjer koli v EU.
  * Nekateri operaterji mobilne telefonije (ter javne govorilnice in hoteli) ne dovoljujejo vzpostavitve zveze na številko 00800 ali pa te klice zaračunavajo.
 • Po običajni tarifi lahko pokličete +32-2-299 96 96 kjer koli po svetu. Operater bo govoril angleško, vendar lahko zahtevate, da vas poveže z operaterjem, ki govori drug uradni jezik EU.

Na vrh

Želite, da vas pokličemo nazaj?

 • Povratni klic SMS – Na številko +32-472-6 7 8 9 10 pošljite sporočilo SMS* z vsebino „Poklici me“ in poklicali vas bomo karseda hitro. Če je vaša številka skrita (torej ne bomo videli, s katere številke smo dobili sporočilo), v besedilo sporočila dodajte tudi svojo telefonsko številko v obliki: mednarodna klicna številka države (386 za Slovenijo) + vaša telefonska številka.
  * Za pošiljanje sporočila SMS veljajo redne tarife vašega mobilnega operaterja. Če sprejmete povratni klic, ko ste v tujini, boste morda morali plačati tarifo za gostovanje.
 • Dogovorjeni povratni klic – Izpolnite spodnji obrazec in poklicali vas bomo, ko vam ustreza.

Na vrh

Kdaj lahko pokličem

Med tednom od 9.00 do 18.00 po srednjeevropskem času.

Zunaj uradnih ur lahko pustite glasovno sporočilo.

Na vrh

Ali je storitev brezplačna

Da – informacije so brezplačne, kakor tudi večina klicev (čeprav bodo nekateri operaterji, telefonske govorilnice ali hoteli klic morebiti zaračunali).

Na vrh

Ali lahko govorim v svojem jeziku

Da – če je med uradnimi jeziki EU.

Na klic bomo odgovorili v jeziku države EU, iz katere kličete. Če to ni vaš jezik, lahko zahtevate operaterja, ki govori vaš jezik.

Če za vaš jezik ni operaterja, lahko izberete drug jezik ali zaprosite, da vas ponovno pokličemo pozneje.

Na vrh

Kako hitro lahko pričakujem odgovor

Na 90 % vprašanj odgovorimo takoj.

Za zahtevnejša vprašanja potrebujemo več časa, da poiščemo dodatne informacije. V takem primeru boste morebiti morali vaše vprašanje poslati po e-pošti ali pa vas bomo poklicali nazaj.

Povedali vam bomo, kdo obravnava vaše vprašanje in kdaj lahko pričakujete odgovor.

Na vrh

Izjava o omejitvi odgovornosti

Pri Europe Direct si prizadevamo zagotoviti informacije, ki jih potrebujete, ali vas napotiti na ustreznejši naslov. Vendar te informacije niso pravno zavezujoče.

Na vrh