Cale de navigare

Alte instrumente

 • Micşorare text
 • Mărire text
 • Contrast puternic
 • Culoarea standard

Informaţii telefonice - detalii


Cum pot suna la Europe Direct?

 • Gratuit*? Sunaţi la numărul 00 800 6 7 8 9 10 11 de oriunde din UE.
  * Unii operatori şi unele cabine telefonice şi hoteluri nu permit accesul la numerele de tipul 00 800 sau pot taxa aceste apeluri.
 • La tarif normal? Sunaţi la numărul +32-2-299 96 96 de oriunde din lume. Operatorul vă va răspunde în limba engleză, dar puteţi cere să vi se facă legătura cu un operator cu care să puteţi vorbi în orice altă limbă oficială a UE.

Începutul paginii

Doriţi să vă sunăm noi?

 • Serviciu de apelare inversă prin sms – Trimiteţi-ne un mesaj text (sms)* la +32-472-6 7 8 9 10 cu mesajul „Sunaţi-mă” şi vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil. Dacă trimiteţi SMS-ul de pe un telefon cu număr ascuns (pe care nu îl putem vedea când primim mesajul text), asiguraţi-vă că includeţi numărul dvs. de telefon în textul mesajului: prefix de ţară + număr.
  *SMS-urile sunt taxate la tariful normal practicat de operatorul dvs. Dacă vă aflaţi în străinătate în momentul în care primiţi apelul nostru, s-ar putea să fiţi taxat pentru utilizarea serviciului de roaming.
 • Apelare inversă programată – Completaţi formularul de mai jos şi vă vom suna la ora la care doriţi.

Începutul paginii

La ce ore pot suna?

Între orele 9.00 - 18.00 CET (în zilele lucrătoare).

În afara programului, puteţi lăsa un mesaj vocal.

Începutul paginii

Serviciul este gratuit?

Da – informaţiile primite sunt gratuite, la fel ca şi cea mai mare parte a apelurilor telefonice (unii operatori şi unele cabine telefonice şi hoteluri taxează totuşi aceste apeluri).

Începutul paginii

Pot vorbi în limba maternă?

Da – dacă este vorba despre una dintre limbile oficiale ale UE.

Iniţial, vi se va răspunde în limba ţării UE din care sunaţi. Dacă aceasta nu este limba dumneavoastră maternă, puteţi cere legătura cu un vorbitor al acesteia.

În cazul în care operatorii care vorbesc limba dumneavoastră nu sunt disponibili, puteţi fie să alegeţi o altă limbă, fie să sunaţi mai târziu.

Începutul paginii

În cât timp mă pot aştepta la un răspuns?

90% din întrebări primesc răspunsul în timpul primei convorbiri.

Pentru întrebările mai complexe, serviciul va avea nevoie de mai mult timp. În asemenea situaţii, vi se va solicita să trimiteţi întrebarea prin e-mail sau să aşteptaţi să vă contactăm telefonic ulterior.

Vi se vor comunica atât datele persoanei care se ocupă de întrebarea dumneavoastră, cât şi durata estimativă pentru primirea răspunsului.

Începutul paginii

Denegare de responsabilitate

Centrul de contact Europe Direct încearcă să vă pună la dispoziţie informaţiile solicitate sau să vă îndrume către o altă sursă. Totuşi, informaţiile furnizate nu pot fi considerate obligatorii din punct de vedere juridic.

Începutul paginii