Navigacijski put

Dodatni alati

 • Smanji tekst
 • Povećaj tekst
 • Odaberi verziju s jakim kontrastom
 • Odaberi standardnu boju

Telefon – detalji usluge


Kako da nazovem Europe Direct?

 • Besplatno*? Nazovite 00 800 6 7 8 9 10 11 s bilo koje lokacije unutar EU-a.
  * neki operateri (kao i telefonske govornice i hoteli) ne dopuštaju pristup brojevima koji počinju s 00 800 ili vam mogu naplatiti te pozive.
 • Po uobičajenim cijenama? Nazovite +32-2-299 96 96 s bilo koje lokacije na svijetu. Na vaš poziv odgovorit će operater koji govori engleski, ali možete tražiti da se vaš poziv proslijedi operateru koji govori neki od drugih službenih jezika EU-a.

Top

Želite li da mi vas nazovemo?

 • Usluga povratnog poziva putem SMS-a - pošaljite nam tekstualnu poruku (SMS)* na broj +32-472-6 7 8 9 10 sadržaja "Nazovite me", i nazvat ćemo vas u najkraćem mogućem roku. Ako je vaš broj skriven (kako ga ne bismo vidjeli kada dobijemo poruku), molimo vas da ga navedete u poruci: pozivni broj države + broj.
  * Vrijede uobičajene cijene vašeg operatera za SMS poruke. Ako primite povratni poziv tijekom boravka u inozemstvu, mogu vrijediti cijene usluga za roaming.
 • Zakazani povratni poziv - Ispunite obrazac iz nastavka kako bismo vas nazvali u vrijeme koje vam odgovara.

Top

U koje vrijeme mogu zvati?

Radnim danom 9.00 - 18.00 prema srednjoeuropskom vremenu.

Izvan navedenih sati možete ostaviti glasovnu poruku.

Top

Je li usluga besplatna?

Da – dobivene informacije su besplatne, kao i većina poziva (iako vam ih neki operateri, telefonske govornice i hoteli mogu naplatiti).

Top

Mogu li razgovarati na svome jeziku?

Yes – ako je vaš jezik službeni jezik EU-a.

Na vaš poziv odgovorit će osoba koja govori jezik zemlje EU-a iz koje zovete. Ako to nije vaš jezik, možete zatražiti da se poziv preusmjeri na osobu koja zna vaš jezik.

Ako nijedan od operatera koji govori vaš jezik nije dostupan, možete odabrati drugi jezik ili zatražiti da vas nazovemo kasnije.

Top

Koliko brzo mogu očekivati odgovor?

90% upita riješi se samo jednim telefonskim pozivom.

No možda će nam trebati više vremena kako bismo istražili složenija pitanja. U tim ćemo vas slučajevima možda zatražiti da pitanje pošaljete e-mailom ili da pričekate da vas ponovno nazovemo.

Reći ćemo vam tko će rješavati vaše pitanje i koliko brzo možete očekivati odgovor.

Top

Odricanje od odgovornosti

Kontaktni centar službe Europe Direct trudi se pružiti vam informacije koje ste zatražili ili vas usmjeriti na odgovarajući izvor. Međutim, informacije koje pruža ne mogu se smatrati pravno obvezujućima.

Top