Navigointipolku

Lisätyökalut

 • Pienennä tekstiä
 • Suurenna tekstiä
 • Valitse suurikontrastinen versio
 • Palauta sivun alkuperäiset värit

Tietoa Europe Direct -puhelinpalvelusta


Miten Europe Direct -palveluun voi soittaa?

 • Miten voin soittaa maksutta*? Soita numeroon 00 800 6 7 8 9 10 11 mistä tahansa EU:n alueelta.
  * Joidenkin operaattoreiden verkosta (ja joistakin puhelinkioskeista ja hotelleista) soittaminen 00 800 -alkuisiin numeroihin on estetty tai maksullista.
 • Entä normaalein puheluhinnoin? Soita numeroon +32 2 299 9696 mistä tahansa muualta maailmasta. Puheluun vastataan englanniksi, mutta voit pyytää vastaajaa yhdistämään puhelun työntekijälle, joka puhuu jotakin muuta EU:n virallista kieltä.

Sivun alkuun

Haluatko, että soitamme sinulle takaisin?

 • Takaisinsoittopalvelu – Lähetä tekstiviesti* numeroon +32-472-6 7 8 9 10, ja kirjoita viestikenttään "Soittakaa minulle". Soitamme sinulle takaisin niin pian kuin mahdollista. Jos numerosi näyttö on estetty (se ei näy lähetetyissä viesteissä), lisää viestikenttään maannumero + puhelinnumerosi.
  * Operaattorisi laskuttaa viestin lähettämisestä normaalin hinnastonsa mukaisesti. Jos soitamme sinulle takaisin, kun olet ulkomailla, voit joutua maksamaan verkkovierailumaksun.
 • Takaisinsoitto sovittuna ajankohtana – Täytä seuraava lomake, ja soitamme sinulle sopivana ajankohtana.

Sivun alkuun

Mihin kellonaikaan voin soittaa?

Arkipäivisin klo 10.00–19.00 Suomen aikaa.

Muina aikoina voit jättää viestin vastaajaan.

Sivun alkuun

Onko palvelu maksutonta?

Kyllä – saat pyytämäsi tiedot maksutta. Myös useimmat puhelut ovat maksuttomia, joskin jotkin operaattorit, puhelinkioskit tai hotellit voivat periä puheluista maksun.

Sivun alkuun

Voinko soittaa omalla kielelläni?

Kyllä – jos se on EU:n virallinen kieli.

Puheluusi vastataan sen EU-maan kielellä, josta soitat. Jos kuitenkin haluat käyttää muuta kieltä, voit pyytää vastaajaa yhdistämään puhelun haluamaasi kieltäsi puhuvalle työntekijälle.

Jos kaikki valitsemaasi kieltä puhuvat työntekijät ovat varattuja, voit joko valita toisen kielen tai jättää soittopyynnön.

Sivun alkuun

Miten nopeasti voin saada vastauksen?

90 prosenttiin tiedusteluista vastataan ensimmäisen puhelun aikana.

Monimutkaisempien kysymysten selvittely saattaa kuitenkin kestää kauemmin. Tällaisessa tapauksessa sinua voidaan pyytää lähettämään kysymys sähköpostitse tai soitamme sinulle myöhemmin takaisin.

Sinulle kerrotaan, kuka kysymystäsi käsittelee ja miten pian voit odottaa saavasi vastauksen.

Sivun alkuun

Vastuuvapauslauseke

Europe Direct -palvelu pyrkii toimittamaan sinulle pyytämäsi tiedot tai ohjaamaan sinut oikean tahon puoleen. Sen antamia tietoja ei kuitenkaan voida pitää oikeudellisesti sitovina.

Sivun alkuun