Διαδρομή πλοήγησης

Πρόσθετα εργαλεία

 • Σμίκρυνση κειμένου
 • Μεγέθυνση κειμένου
 • Επιλέξτε υψηλή αντίθεση
 • Επιλογή κανονικού

Τηλεφωνικό κέντρο - Λεπτομερή στοιχεία για την υπηρεσία


Πώς μπορώ να καλέσω το Europe Direct;

 • Δωρεάν*; Καλέστε τον αριθμό 00 800 6 7 8 9 10 11 από οπουδήποτε στην ΕΕ.
  * ορισμένοι τηλεπικοινωνιακοί φορείς, τηλεφωνικοί θάλαμοι και ξενοδοχεία δεν παρέχουν πρόσβαση σε αριθμούς 00 800 ή χρεώνουν τις κλήσεις αυτές.
 • Με κανονική χρέωση; Καλέστε τον αριθμό +32-2-299 96 96 από οπουδήποτε στον κόσμο. Θα απαντήσει αγγλόφωνος χειριστής αλλά μπορείτε να ζητήσετε να σας συνδέσουν με χειριστή που μιλά μια από τις άλλες επίσημες γλώσσες της ΕΕ

Αρχή σελίδας

Θέλετε να σας ξανακαλέσουμε;

 • Υπηρεσία επανάκλησης με sms – Στείλτε μας μήνυμα (sms)* στο +32-472-6 7 8 9 10 με τη φράση "call me" και θα σας καλέσουμε το συντομότερο δυνατό. Εάν ο αριθμός σας έχει απόκρυψη (οπότε δεν θα φαίνεται όταν θα λάβουμε το sms), θα πρέπει να τον αναφέρετε στο μήνυμα που θα μας στείλετε: κωδικός χώρας + αριθμός τηλεφώνου.
  * Ισχύουν οι κανονικές τιμές χρέωσης της τηλεφωνικής εταιρείας σας. Αν λάβετε μήνυμα επανάκλησης στο εξωτερικό, ενδέχεται να ισχύουν τα τέλη περιαγωγής.
 • Προγραμματισμένη επανάκληση – Συμπληρώστε το παρακάτω δελτίο και θα σας τηλεφωνήσουμε όποτε επιθυμείτε εσείς.

Αρχή σελίδας

Ποιες ώρες μπορώ να καλώ;

Εργάσιμες ημέρες 9.00 - 18.00 ώρα Κεντρικής Ευρώπης.

Εκτός των ωρών αυτών μπορείτε να αφήσετε μήνυμα σε αυτόματο τηλεφωνητή.

Αρχή σελίδας

Η υπηρεσία αυτή είναι δωρεάν;

Ναι. Οι πληροφορίες παρέχονται δωρεάν, όπως και οι περισσότερες κλήσεις (ενδέχεται όμως κάποιες κλήσεις που πραγματοποιούνται μέσω ορισμένων τηλεπικοινωνιακών φορέων ή από τηλεφωνικούς θαλάμους ή ξενοδοχεία να χρεώνονται).

Αρχή σελίδας

Μπορώ να μιλήσω στη γλώσσα μου;

Ναι, εφόσον πρόκειται για μία από τις επίσημες γλώσσες της ΕΕ.

Η κλήση σας θα απαντηθεί στη γλώσσα του κράτους μέλους της ΕΕ από το οποίο καλείτε. Εάν δεν μιλάτε αυτή τη γλώσσα, μπορείτε να ζητήσετε να σας συνδέσουν με χειριστή που μιλά τη γλώσσα σας.

Σε περίπτωση που κανείς από τους χειριστές που μιλούν τη γλώσσα σας δεν είναι διαθέσιμος εκείνη τη στιγμή, μπορείτε να επιλέξετε είτε να εξυπηρετηθείτε σε άλλη γλώσσα της επιλογής σας είτε να ζητήσετε να σας καλέσουν αργότερα.

Αρχή σελίδας

Πόσο γρήγορα μπορώ να αναμένω απάντηση;

Το 90% των ερωτήσεων απαντώνται με ένα απλό τηλεφώνημα.

Ωστόσο, ορισμένες πιο περίπλοκες ερωτήσεις ίσως να απαιτήσουν κάποιο χρόνο έρευνας. Στις περιπτώσεις αυτές, μπορεί να σας ζητηθεί να αποστείλετε την ερώτησή σας με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ή να περιμένετε μέχρι να σας καλέσουμε εμείς.

Θα ενημερωθείτε για το όνομα του υπαλλήλου που χειρίζεται το ερώτημά σας και για το πότε θα πρέπει να αναμένετε απάντηση.

Αρχή σελίδας

Αποποίηση ευθύνης

Σκοπός του κέντρου επικοινωνίας Europe Direct είναι να σας παρέχει τις πληροφορίες που ζητάτε ή να σας παραπέμπει στην κατάλληλη πηγή πληροφοριών. Ωστόσο, οι παρεχόμενες πληροφορίες δεν είναι νομικά δεσμευτικές.

Αρχή σελίδας