Language selector

Kontrasztos megjelenítésNormál betűméretBetűméret növelése

Ez a weboldal 24 nyelven olvasható

Munkalehetőségek az EU-nál


Létezik-e nekem való állás az uniós intézményekben?

Ezeken az oldalakon Ön – akár pályakezdő frissdiplomás, akár új kihívásokat kereső tapasztalt szakember – megtalálhatja mindazokat a tudnivalókat, amelyekre szüksége van, ha az Európai Unió intézményeinél betölthető állások iránt érdeklődik.

• Felfedezheti, milyen izgalmas munkalehetőségek várják Önt az uniós intézményeknél, és hogyan működhet közre Ön is Európa jövőjének alakításában. Bátran állíthatjuk: egyedülálló karrierlehetőségeket kínálunk a megfelelő jelentkezők számára. Lásd: Miért érdemes az uniós intézményeknél elhelyezkedni?

• Megtudhatja, melyek a leggyakoribb munkakörök az intézményeknél, milyen képesítésre lesz szüksége, és hogy miből is áll a munkaerő-kiválasztás folyamata. Lásd: Munkakörök rovatunkat.

• Gyors áttekintést kaphat az uniós intézményekről, illetve a megadott linkeket követve behatóbban is tájékozódhat róluk. Lásd: Uniós intézmények rovatunkat.


Javasoljuk, hogy nézze át az ebben a részben foglalt információkat, mielőtt a jelentkezés mellett dönt. Ne feledje, hogy az uniós intézményeknél betölthető állások a legrátermettebb jelentkezőket vonzzák Európa-szerte, ezért a kiválasztási eljárás komoly próbatételt jelent. Ha bővebben szeretne tájékozódni arról, miképp is történik a leendő munkatársak kiválasztása, olvassa el a Hogyan lehet jelentkezni? rovatot.

Az oldal tetejére