Language selector

Odaberite jakog kontrasta verzijuPostavite stranicu u normalnu velicinu fontaPovecaj velicinu fonta

Ova stranica je dostupna na 24 jezika

Otkrijte


Je li rad u institucijama EU-a za mene?

Bez obzira na to tražite li zaposlenje nakon studija ili ste iskusan profesionalac u potrazi za novim izazovom, na ovim ćete web stranicama pronaći sve potrebne informacije o radu u institucijama EU-a.

• Otkrijte uzbudljive mogućnosti zapošljavanja u institucijama EU-a i na koji način možete dati svoj doprinos Europi. Uvjereni smo da pravom kandidatu možemo punuditi doista jedinstvene mogućnosti. Zašto rad u institucijama EU-a?

• Saznajte više o  najčešćim profilima zanimanja u institucijama, potrebnim kvalifikacijama i selekcijskim postupcima. Vidi Profili zanimanja.

• Upoznajte se s institucijama EU-a i pogledajte gdje se nalaze. Za poveznice s detaljnjijim informacijama, vidi Institucije EU-a.


Savjetujemo vam da pregledate informacije na ovim web stranicama prije nego što se odlučite za prijavu. Upozoravamo vas da radna mjesta u institucijama EU-a privlače najsposobnije kandidate iz cijele Europe, stoga su naši selekcijski postupci izrazito zahtjevni. Više informacija o selekcijskim postupcima pronaći ćete ovdje Postupak prijave.

Vrh