Language selector

Vælg udgave med høj kontrastVis siden med normal skriftstørrelseForstør skriftstørrelsen

Siden findes på 24 sprog

En karriere i EU


Er en karriere i EU noget for mig?

Uanset om du er studerende og leder efter karrieremuligheder for fremtiden, eller du har masser af erfaring og leder efter nye udfordringer, kan du finde alle de oplysninger, du har brug for, om beskæftigelse i EU's institutioner på dette website.

• Læs om de spændende karrieremuligheder i EU's institutioner, og om hvordan du kan gøre en forskel for Europa. Vi kan tilbyde den rette kandidat helt enestående muligheder. Se Hvorfor en karriere i EU?

• Læs om de mest almindelige jobprofiler i institutionerne, hvilke kvalifikationer, du skal have, og hvordan vi vælger kandidater til de forskellige profiler. Se Jobprofiler.

• Få et hurtigt overblik over EU-institutionerne, og se hvor de ligger. Du kan også finde links til yderligere information. Se EU-institutionerne.


Det er en god idé at læse nærmere på disse sider, inden du beslutter dig for at søge. Vær opmærksom på, at en karriere i EU's institutioner tiltrækker de største talenter fra hele EU, og vores udvælgelsesprocedure er derfor yderst konkurrencepræget. Læs mere om, hvordan vi vælger vores personale i afsnittet Sådan søger du.

Sidens top