Language selector

Версия на страницата с висок контрастНормален размер на шрифтаГолям размер на шрифта

Тази страница е достъпна на 24 езика

Открийте


Това ли е работата, която искам?

Независимо дали сте студент, търсещ работа за в бъдеще, или опитен професионалист, търсещ ново предизвикателство, в този раздел от нашия уебсайт ще намерите цялата необходима информация за работата в институциите на Европейския съюз.

• Открийте вълнуващи възможности за работа в институциите на ЕС и научете как можете да дадете своя принос за Европа. Смятаме, че можем да предложим наистина уникални възможности на точните кандидати - вижте раздел Защо да работим за ЕС?

• Научете кои са най-често срещаните длъжности в институциите, какви квалификации са ви необходими и как подбираме персонал за различните позиции - вижте раздел Длъжности.

• Обзор на институциите на ЕС, местоположението им, както и връзки към по-подробна информация - вижте раздел Институции на ЕС.


Препоръчваме ви да разгледате този раздел, преди да решите дали да кандидатствате. Имайте предвид, че възможността за работа в институциите на ЕС привлича най-добрите специалисти в цяла Европа, затова процедурите ни за подбор са извънредно конкурентни. Повече информация за подбора на персонал можете да намерите в раздела за Процедурата на подбор.

Начало на страницата