Language selector

Vælg udgave med høj kontrastVis siden med normal skriftstørrelseForstør skriftstørrelsen

Siden findes på 24 sprog

Midlertidige kontrakter


Midlertidige kontrakter

(Se også "Tidsbegrænsede kontrakter")

 

Midlertidige kontrakter anvendes ved en lang række højt specialiserede eller midlertidige opgaver i begrænsede perioder, f.eks. inden for området videnskabelig forskning.
Udvælgelsen og ansættelsen af midlertidigt personale udføres normalt af de enkelte EU-institutioner og -agenturer. Se jævnligt efter nyheder om aktuelle udvælgelser og ledige stillinger.
Du kan også oprette dig i databasen EU CV online.

 

Vikarer (op til 6 måneder)

Nogle EU-institutioner tilbyder også meget korte kontrakter til lokale vikarer, som de rekrutterer gennem vikarbureauer.

 

Vikaransatte konsulenter

Nogle afdelinger ansætter konsulenter direkte gennem udbudsprocedurer.
Læs mere under EU's udbud og kontrakter.

 

Freelancelingvister

Hvis du vil være freelanceoversætter

Hvis du vil være freelancetolk for Europa-Kommissionen, Europa-Parlamentet eller EU-Domstolen, kan du se At tolke for Europa.

 

Unge akademikere i delegationer

EU's delegationer tilbyder praktikophold på op til 18 måneder for at give unge talentfulde og lovende universitetsuddannede mulighed for at få førstehåndserfaring med arbejdet på delegationerne og en bedre indsigt i deres rolle i gennemførelses af EU's udenrigspolitik. Læs mere om programmet for unge akademikere i delegationer.

 

EU-eksperter (database over eksperter)

Uafhængige eksperter, der kan hjælpe en institution eller et agentur på et bestemt område, opfordres til at oprette en passwordbeskyttet profil med deres oplysninger (kontaktoplysninger, speciale, titel osv.) i ekspertdatabaser, som forvaltes af de enkelte EU-institutioner og -agenturer. De kan så indkaldes til specifikke opgaver efter behov.
Se for eksempel:

 

Udstationerede nationale eksperter

Nationale og internationale tjenestemænd og personale i den offentlige sektor opfordres til at dele deres erfaring med EU's institutioner i et par år og opnå en viden om EU's initiativer og procedurer, der efterfølgende kan komme deres egne myndigheder til gode.
Nationale eksperter udvælges gennem en specifik procedure. Kontakt dit lands faste repræsentation ved EU, hvis du vil vide mere om aktuelle muligheder.

 

Vedligeholdelses- og kantinepersonale

Visse kategorier af personale såsom vedligeholdelsesarbejdere og kantinepersonale rekrutteres gennem eksterne kontraherende virksomheder. Disse kontrakter tildeles gennem åbne udbudsprocedurer.
Læs mere på websitet om offentlige kontrakter og udbud.

Sidens top