Language selector

Vælg udgave med høj kontrastVis siden med normal skriftstørrelseForstør skriftstørrelsen

Siden findes på 24 sprog

Vigtige dokumenter


 

Når du søger om at deltage i en af vores udvælgelsesprocedurer, bør du læse følgende dokumenter nøje. 

Du kan også se vedtægten for tjenestemænd i Den Europæiske Union og ansættelsesvilkårene for Unionens øvrige ansatte, hvis du vil vide mere om ansattes rettigheder, forpligtelser og arbejdsvilkår, som blandt andet ansættelse, karriere, løn og tillæg. 

Almindelige udvælgelsesprøver

 • Meddelelse om udvælgelsesprøven
  Det er den officielle juridiske tekst om reglerne for afholdelse af udvælgelsesprøven. Den indeholder alle oplysninger om den aktuelle udvælgelsesprøve (f.eks. arbejdsopgaver, adgangsbetingelser, beskrivelse af prøverne). Den offentliggøres i EU-Tidende og kan findes på dette websites side med bekendtgørelser (se Aktuelle jobmuligheder), når en udvælgelsesprøve bliver åben for ansøgninger.

 • Generelle regler for almindelige udvælgelsesprøver
  Dette dokument fastsætter de generelle regler og procedurer, der gælder ved alle udvælgelsesprøver. Den har samme retsvirkning som meddelelsen om udvælgelsesprøven og skal læses side om side med den. Den offentliggøres i EU-Tidende. Du kan finde den ved at klikke på linket ovenfor.

  (Bemærk: de generelle regler ovenfor gælder for alle udvælgelsesprøver offentliggjort efter den 27. februar 2015. De erstatter de tidligere generelle regler for almindelige udvælgelsesprøver, som stadig gælder for udvælgelsesprøver offentliggjort før den 26. februar 2015).

 

Kontraktansatte (CAST) / Midlertidigt ansatte

 • Indkaldelse af interessetilkendegivelser
  Ved udvælgelse af kontraktansatte og midlertidigt ansatte svarer indkaldelsen af interessetilkendegivelser til meddelelsen om udvælgelsesprøven og de generelle regler for almindelige udvælgelsesprøver under ét. Den indeholder alle oplysninger om den aktuelle udvælgelse (f.eks. arbejdsopgaver, adgangsbetingelser, beskrivelse af prøverne). Den offentliggøres på dette websites side med bekendtgørelser (se Aktuelle jobmuligheder), når en udvælgelse bliver åben for ansøgninger.
 • Revurdering/Appelprocedurer
  For udvælgelse af kontraktansatte gælder følgende appelprocedurerpdf.

 

Vejledningen for onlinetilmelding

 • Denne vejledning guider dig gennem alle faserne i proceduren for onlinetilmelding. Der er et link til vejledningen i onlineansøgningsformularen og på siden med bekendtgørelsen af udvælgelsesprøven eller -proceduren. Du kan også downloade den her på engelskpdf, franskpdf og tyskpdf.

Sidens top