Language selector

Odaberite jakog kontrasta verzijuPostavite stranicu u normalnu velicinu fontaPovecaj velicinu fonta

Ova stranica je dostupna na 24 jezika

Jednake mogućnosti


 

Kao poslodavac EU ne diskriminira ni na kojoj osnovi, primjerice spola, rase, boje kože, etničkog ili socijalnog podrijetla, genetskih obilježja, jezika, vjere ili uvjerenja, političkog ili drugog nazora, pripadnosti nacionalnoj manjini, imovine, rođenja, invaliditeta, dobi ili spolne orijentacije.


Sve osobe koje se prijave za postupak odabira dobit će jednaku mogućnost pokazati svoje sposobnosti. Vidi i posebne potrebe.

Vrh

Posebne potrebe

Učinit ćemo sve što možemo da se prilagodimo svim posebnim potrebama koje biste mogli imati pri sudjelovanju u našim postupcima odabira. Osigurat ćemo, primjerice, posebno prilagođen postupak procjene ili ispitno okruženje ili dodatno vrijeme i/ili dokumente u velikom formatu ili odgovarajuća tehnička pomagala.

Prijavaobratite nam se ako vam je potrebna pomoć pri postupku elektroničke prijave.

Računalna testiranja odvijaju se u centrima kojima upravlja naš izvođač Prometric. Ispitni centri izgrađeni su tako da budu dostupni (moraju imati rampe, široke vratnice, dizala i zahode dostupne osobama u invalidskim kolicima). Računala na kojim se provodi testiranje, međutim, imaju posebne postavke kako bi se osiguralo sigurno ispitno okruženje i moguće je da ih se neće moći prilagoditi. U tom slučaju nudimo vam mogućnost testiranja uz odgovarajuće posebne prilagodbe.

Obavijestite nas
Molimo vas da nas, što je prije moguće, obavijestite o svim posebnim potrebama koje biste mogli imati (po mogućnosti u prvom obrascu prijave ili čim se poteškoća pojavi). Pročitajte i Vodič za otvorene natječaje. Uvijek nam se možete obratiti ako su vam potrebne daljnje informacije.

Prije datuma vašeg testiranja posavjetovat ćemo se s vama u vezi s našim rješenjem kako biste imali dovoljno vremena zatražiti više informacija ili iznijeti nove prijedloge.

Vrh