Language selector

Hög kontrastNormal textstorlekStörre textstorlek

Den här sidan finns på 24 språk

Kontakta oss


Har du frågor om EU-jobb?

 

  • Allmänna frågor

Innan du kontaktar oss ber vi dig att noga läsa informationen på webbplatsen och svaren på vanliga frågorpdf.

Sociala medier: för allmän information, uppdateringar och diskussioner om EU-jobb (via ikonerna uppe till höger). Vi läser sidorna regelbundet, men om du behöver omedelbar hjälp kan du kontakta oss enligt nedan.

 

  • Specifika frågor

EU-Careers.info: för frågor om specifika uttagningsprov och urvalsförfaranden som kan vara av intresse för alla sökande. Om du inte hittar svaret på din fråga kan du ställa frågan på nätet.

Kontaktcentrum: om du fortfarande inte har fått svar på dina frågor, eller vill fråga om din ansökan och t.ex. begära en omprövning eller kontrollera din status på reservlistan. Fyll i webbformuläret, ring, faxa eller skicka vanlig post.

 

  • Att tänka på

Du kan kontakta Epso på något av EU:s 24 officiella språk. Om du skriver på något annat språk än engelska, franska eller tyska kan det dock ta längre tid innan du får svar, eftersom vi eventuellt måste få frågan översatt först.

Kontakta oss bara via ett forum i taget och skicka inte frågan på nytt om du inte får svar på en gång. Det kan ta ett tag för oss att svara.

Har du frågor om din ansökan? Kontakta oss i så fall i god tid, eftersom det tar minst tre arbetsdagar innan du kan få svar.

Den preliminära planeringenpdf uppdateras minst två gånger i månaden och du hittar också information på sidorna om särskilda uttagningsprov. Vi kan tyvärr inte svara på specifika frågor om planeringen av ditt uttagningsprov.

Skicka inte in ditt cv. Vi tar inte emot några spontanansökningar.

 

Skydd av personuppgifter

Till början