Language selector

Izberi različico z močnim kontrastomNastavi na običajno velikost pisavePovečaj velikost pisave

Stran je na voljo v 24 jezikih

Kontakt


Vprašanja o poklicni poti v EU

 

  • Splošna vprašanja o poklicni poti v EU

Najprej preverite, ali ste temeljito prebrali informacije na našem spletišču in pogosta vprašanjapdf.

Družabni mediji: za splošne informacije, posodobitve in izmenjavo mnenj o poklicni poti v EU (uporabite zgornje ikonce). Te strani redno pregledujemo, toda če potrebujete hiter odgovor, uporabite eno od spodnjih povezav.

 

  • Posebna vprašanja

EU-Careers.info: za vprašanja o posameznih natečajih in izbirnih postopkih, ki so zanimiva za vse kandidate. Če ne najdete odgovora na svoje vprašanje, nam ga pošljite s spletnim obrazcem.

Kontaktni center za kandidate: če še vedno niste našli, kar iščete, in če vaše vprašanje zadeva vaš osebni spis, vključno z zahtevo za pregled ali vašim statusom na rezervnem seznamu.

 

  • Navodilo

Svoje vprašanje nam lahko pošljete v vseh 24 uradnih jezikih EU. Želeli pa bi vas opozoriti, da bo zaradi morebitnih zamud pri prevodu na informacije morda treba cakati dlje, razen pri vprašanjih v anglešcini, francošcini in nemšcini.

Ne obračajte se na nas na različne načine in vprašanja ne pošiljajte ponovno, če ne prejmete takoj odgovora. Za odgovor na vaše vprašanje bomo mogoče potrebovali več časa.

Vsa vprašanja glede prijave pošljite pravočasno, saj za odgovor trenutno potrebujemo vsaj 3 delovne dni.

Okvirni načrtpdf je posodobljen najmanj dvakrat mesečno, uporabne informacije objavljamo tudi na straneh z informacijami o posameznih razpisih. Ne odgovarjamo na vprašanja posameznikov glede načrtovanja razpisa, na katerega se želijo prijaviti.

Ne pošiljajte svojega življenjepisa, ker ne moremo upoštevati samoiniciativno poslanih prijav.

 

Obvestilo o varstvu podatkov

Na vrh