Language selector

Contrast puternicCaractere de dimensiuni normaleCaractere mărite

Această pagină este disponibilă în 24 de limbi

Contactaţi-ne


Întrebările dumneavoastră despre EU Careers

 

  • Pentru întrebări generale despe EU Careers:

Înainte de a ne contacta, vă rugăm să citiţi cu atenţie informaţiile publicate pe site şi secţiunea Întrebări şi răspunsuripdf.

Mijloace de comunicare socială: pentru informaţii generale, actualizări şi discuţii despre EU Careers (folosiţi iconiţele de mai sus). Verificăm frecvent aceste pagini, însă dacă aveţi nevoie de un răspuns urgent, vă rugăm să utilizaţi unul din canalele de mai jos.

 

  • Pentru întrebări specifice:

EU-Careers.info: pentru întrebări referitoare la anumite concursuri şi proceduri de selecţie de interes pentru toţi candidaţii. Dacă nu regăsiţi întrebarea dumneavoastră printre cele deja adresate, vă sugerăm să o postaţi on-line.

Serviciul de contact pentru candidaţi: dacă tot nu aţi găsit ce căutaţi sau dacă aveţi întrebări care se referă strict la dosarul dumneavoastră de candidatură (inclusiv la cererile de reexaminare şi la statutul dumneavoastră pe lista de rezervă).

 

  • Recomandări:

Va puteti adresa EPSO într-una din cele 24 de limbi oficiale ale Uniunii Europene. Totusi, va atragem atentia asupra faptului ca termenul în care va putem raspunde s-ar putea prelungi daca mesajul ne este transmis în alta limba decât engleza, franceza sau germana, în functie de durata necesara traducerii acestuia.

Nu utilizaţi mai multe canale pentru a ne contacta. De asemenea, nu retransmiteţi întrebarea dacă nu obţineţi un răspuns rapid. Pentru a vă da un răspuns complet, este posibil să avem nevoie de mai mult timp.

Dacă aveți nevoie de consiliere privind cererea dumneavoastră, vă recomandăm să ne contactați din timp, deoarece în prezent timpul de așteptare pentru primirea unui răspuns este de cel puțin 3 zile lucrătoare.

Planificarea indicativăpdf este actualizată de două ori pe lună, cel puțin. De asemenea, publicăm informații utile pe paginile dedicate concursurilor. Nu răspundem la întrebări individuale referitoare la planificarea concursurilor.

Nu ne trimiteţi CV-ul dumneavoastră, deoarece nu putem accepta candidaturi spontane.

 

Aviz privind protecţia datelor

Începutul paginii