Language selector

Contrast puternicCaractere de dimensiuni normaleCaractere mărite

Această pagină este disponibilă în 24 de limbi

Contactați-ne


Ne puteți contacta în oricare dintre cele 24 de limbi oficiale ale UE. Totuși, vă atragem atenția asupra faptului că termenul în care vă putem răspunde s-ar putea prelungi dacă mesajul ne este transmis în altă limbă decât engleza, franceza sau germana, în funcție de durata necesară traducerii acestuia.

Vă rugăm să nu ne contactați pe mai multe canale și să nu postați aceeași întrebare de mai multe ori. Pentru a vă da un răspuns complet, este posibil să avem nevoie de mai mult timp. În prezent, termenul de așteptare pentru primirea unui răspuns este de cel puțin 3 zile lucrătoare.

Vă rugăm să nu ne trimiteți CV-uri! Nu acceptăm candidaturi spontane.


Pentru a adresa întrebări generale cu privire la oportunitățile de a lucra în instituțiile Uniunii Europene și la procedurile de selecție:

• Consultați site-ul de față și secțiunea Întrebări și răspunsuripdf, unde veți găsi o multitudine de informații utile.

• Urmăriți-ne pe platformele de comunicare socială (a se vedea pictogramele de mai sus) pentru a fi la curent cu ultimele informații despre EU Careers.

• Consultați lista persoanelor de contact din țara dumneavoastră pentru a afla dacă acestea vă pot oferi sprijin și în ce mod.Dacă aveți întrebări specifice cu privire la procedura de selecție la care participați:

• Urmăriți blogul EU-Careers.info, care este actualizat regulat cu informații specifice fiecărei proceduri de selecție (inclusiv cu date despre planificare).

• Dacă întrebările respective nu apar pe site, postați-le dumneavoastră. Este posibil ca răspunsul nostru să fie util și pentru alți candidați.

• Verificați această planificare indicativăpdf pe care o actualizăm de cel puțin două ori pe lună. Nu răspundem la întrebări individuale despre planificarea concursului la care participați.

• Dacă niciuna din variantele de mai sus nu vă oferă răspuns sau dacă aveți o întrebare personală, luați legătura cu Serviciul de contact pentru candidați.

• Pentru a afla cum puteți depune o plângere sau o contestație, consultați secțiunea 3.4 din Dispozițiile aplicabile concursurilor generale.

 

Pentru informații privind protecția datelor:

Consultați Avizul privind protecția datelor.

Începutul paginii