Language selector

Hoog contrastNormale tekstgrootteGrotere tekstgrootte

Deze pagina is beschikbaar in 24 talen

Contact


Nog vragen over werken bij de EU?

 

  • Algemene vragen

Lees, voor u met ons contact opneemt, eerst onze website en de Veelgestelde vragenpdf.

Volg ons ook via de sociale media voor algemene informatie, updates en discussies over werken bij de EU (gebruik de icoontjes hierboven). Wij werken deze pagina's regelmatig bij, maar wilt u een dringend antwoord op uw vraag, gebruik dan een van de onderstaande kanalen.

 

  • Specifieke vragen

EU-Careers.info: vragen en antwoorden over specifieke vergelijkende onderzoeken en selectieprocedures die voor alle kandidaten van belang zijn. Is uw vraag nog niet eerder beantwoord, dan kunt u die eventueel zelf online posten.

Informatiedienst voor kandidaten: neem met deze dienst contact op als u niet kunt vinden wat u zoekt of als u een vraag heeft over uw persoonlijke dossier, bijvoorbeeld als u een verzoek om heronderzoek wilt indienen of uw status op de reservelijst wilt weten.

 

  • Tips

U kunt ons schrijven in elke van de 24 officiële talen van de EU. Als u kiest voor het Engels, Frans of Duits, kunnen we u wellicht sneller antwoorden.

Neem niet via verschillende kanalen met ons contact op, en stel uw vraag niet te snel opnieuw als u niet onmiddellijk een antwoord krijgt. Soms duurt het even voor we u een volledig antwoord kunnen geven.

Vraag ons zo nodig om hulp. Hou er wel rekening mee dat we ten vroegste na drie werkdagen kunnen antwoorden.

De indicatieve planningpdf wordt minstens tweemaal per maand bijgewerkt en we publiceren ook nuttige informatie per examen. Individuele vragen over de planning van uw examen kunnen we helaas niet beantwoorden.

Stuur ons geen cv want spontane sollicitaties worden niet geaccepteerd.

 

Gegevensbescherming

Naar boven