Language selector

Kontrasztos megjelenítésNormál betűméretBetűméret növelése

Ez a weboldal 24 nyelven olvasható

Kapcsolat


Kérdések az uniós intézmények által kínált álláslehetőségekről

 

  • Általános kérdések az európai uniós álláslehetőségekről:

Mielőtt felvenné velünk a kapcsolatot az uniós álláslehetőségekkel kapcsolatban, kérjük, olvassa el figyelmesen a honlapunkon található információkat és a Gyakran feltett kérdésekpdf rovatot.

Közösségi média: általános információk, friss hírek és viták az uniós álláslehetőségek témájában (használja a jobb felső sarokban látható ikonokat). Közösségi oldalainkat rendszeresen ellenőrizzük, de ha Önnek sürgősen válaszra van szüksége, válassza inkább az alább ismertetett lehetőségek egyikét.

 

  • Konkrét kérdések:

EU-Careers.info: konkrét versenyvizsgával, illetve kiválasztási eljárással kapcsolatos kérdések, amelyek minden pályázót érdekelhetnek. Ha Ön kérdésére itt nem talál választ, tegye fel azt az online észrevételi űrlap segítségével.

Kapcsolattartó szolgálat: ha Ön sehol nem talált választ kérdésére, vagy olyan kérdése van, amely kizárólag saját pályázatára, például felülvizsgálati kérelmére vagy a tartaléklistabeli státuszára vonatkozik.

 

  • Iránymutatások:

Ön az Európai Unió 24 hivatalos nyelvének bármelyikén írhat az EPSO-nak. Az EPSO azonban szeretné felhívni a figyelmét arra, hogy az esetleges fordítási késedelmek miatt a válaszadási ido hosszabb lehet, ha nem angol, francia vagy német nyelven írt megkeresésre kell válaszolnia.

Kérjük, ne próbáljon egyszerre több módon is kapcsolatba lépni velünk, és ne tegye fel újra kérdését, ha nem kap azonnal választ. Előfordulhat, hogy kérdésének kimerítő megválaszolásához bizonyos időre van szükségünk.

Ha kérdése van a jelentkezésével kapcsolatban, kérjük, mégidőben tegye fel nekünk, mert a válaszadás átfutási ideje jelenleg legalább három munkanap.

A versenyvizsgák tervezett menetrendjétpdf havonta legalább kétszer frissítjük és az egyes vizsgákhoz kapcsolódó tájékoztató oldalakon is rendszeresen közzéteszünk hasznos információkat. A konkrét versenyvizsgák ütemezésével kapcsolatos egyéni kérdéseket nem áll módunkban megválaszolni.

Kérjük, ne küldjön önéletrajzot, ugyanis spontán jelentkezéseket nem fogadhatunk el.

 

Adatvédelmi nyilatkozat

Az oldal tetejére