Language selector

Odaberite jakog kontrasta verzijuPostavite stranicu u normalnu velicinu fontaPovecaj velicinu fonta

Ova stranica je dostupna na 24 jezika

Kontaktirajte nas


Pitanja o EU karijerama

  • Za opća pitanja o EU karijerama:

Prije nego nas kontaktirate u vezi EU karijera molimo Vas da pažljivo pročitate našu internetsku stranicu i često postavljanja pitanjapdf

Društvene mreže: za opće informacije, novosti i razgovor o EU karijerama (koristite gornje ikone). Redovito provjeravamo te stranice, no treba li Vam hitan odgovor, molimo Vas da koristite jedan od donjih kanala.

  • Za konkretna pitanja:

EU-Careers.info: za pitanja o konkretnim natječajima i postupcima odabira koja zanimaju sve kandidate. Ako odgovora na Vaše pitanje nema, postavite ga na internetskoj stranici.

Candidate Contact Service: ako još uvijek ne možete naći ono što tražite ili imate pitanje koje se tiče samo vašeg osobnog spisa o kandidatu, uključujući zahtjeve za reviziju ili vaš status na pričuvnom popisu.

  • Smjernice:

EPSO-u se možete obratiti na bilo kojem od 24 službena jezika Europske unije. Medutim, ako se koristite jezikom koji nije engleski, francuski ili njemacki, zbog vremena potrebnog za prevodenje mogli biste duže cekati na odgovor.

Molimo da ne koristite više kanala da nas kontaktirate te da ne postavljate svoje pitanje ponovno ako odmah ne dobijete odgovor. Možda će nam biti potrebno određeno vrijeme da u potpunosti odgovorimo na Vaše pitanje.

Ako vam je potreban savjet u pogledu vaše prijave, obratite nam se na vrijeme uzimajući u obzir da je uobičajeni rok za odgovor trenutačno najmanje tri radna dana.

Indikativni planpdf ažurira se najmanje dvaput mjesečno, a korisne informacije objavljujemo i na stranicama s informacijama o određenom natječaju. Ne odgovaramo na pojedinačne upite povezane s planiranjem natječaja na koji se želite prijaviti.

Molimo da nam ne šaljete svoj CV jer ne prihvaćamo spontane prijave.

Obavijest o zaštiti podataka

Vrh