Language selector

Suurikontrastinen versioPalauta normaali tekstikokoSuurenna tekstikokoa

Tämä sivu on saatavilla 24 kielellä

Yhteydenotot


Voit olla EPSOon yhteydessä millä tahansa EU:n 24 virallisesta kielestä. Jos käytät muuta kieltä kuin englantia, ranskaa tai saksaa, viestisi kääntäminen voi viedä jonkin aikaa.

Kun otat yhteyttä, älä käytä useita kanavia samanaikaisesti. Jos et saa verkossa esittämääsi kysymykseen heti vastausta, älä lähetä sitä heti uudestaan, koska kattavan vastauksen antaminen voi vaatia aikaa. Vastauksen antamiseen kuluu yleensä vähintään 3 työpäivää.

Älä lähetä meille hakemusta tai ansioluetteloasi. Emme ota vastaan oma-aloitteisesti lähetettyjä työhakemuksia.


Yleiset kysymykset – EU-virat ja valintamenettelyt:

Verkkosivustollamme ja Usein kysyttyä -osiossapdf on paljon hyödyllistä tietoa.

• Voit myös seurata EPSOa sosiaalisessa mediassa sivun yläosassa olevien linkkien avulla. Löydät näiltä sivuilta yleistä asiaa ja ajankohtaista tietoa EU-viroista.

• Voit myös ottaa yhteyttä kansallisiin yhteyspisteisiin, joista voit saada lisätietoa ja neuvoja.Tarkemmat tiedustelut valintamenettelyistä:

EU-Careers.info-sivustolla on tietoa yksittäisistä valintamenettelyistä (mm. aikataulu). Sivustoa päivitetään säännöllisesti.

• Jos kysymykseesi ei ole vielä vastausta, voit esittää sen tätä kautta. Vastaus voi olla hyödyllinen myös muille hakijoille.

• Voit myös tutustua valintamenettelyjen alustavaan suunnitelmaanpdf, jota päivitetään vähintään kaksi kertaa kuukaudessa (emme vastaa kilpailujen suunnittelua ja aikataulua koskeviin yksittäisiin kysymyksiin).

• Jos et edelleenkään löydä vastausta kysymykseesi tai kysymyksesi koskee vain omaa hakemustasi, voit ottaa yhteyttä hakijoiden yhteyspisteeseen.

• Jos haluat tehdä valituksen, lisätietoja ja ohjeita on Avoimet kilpailut – Yleiset säännöt -asiakirjan kohdassa 3.4.

 

Lisätietoja tietosuojasta:

Tutustu tietosuojalausekkeeseen.

Sivun alkuun