Language selector

Suurikontrastinen versioPalauta normaali tekstikokoSuurenna tekstikokoa

Tämä sivu on saatavilla 24 kielellä

Yhteydenotot


EU-virkoja koskevat kysymykset

 

  • Yleistä EU-viroista:

Ennen kuin otat meihin yhteyttä EU-virkoja koskevissa asioissa, perehdy verkkosivustoomme ja usein esitettyihin kysymyksiinpdf.

Sosiaalinen media: Löydät yleistä tietoa, uutisia ja keskustelua EU-viroista näytön yläosassa olevien linkkien avulla. Seuraamme ja päivitämme näitä sivuja säännöllisesti, mutta jos tarvitset pikaista apua, käytä jäljempänä esiteltyjä kanavia.

 

  • Tarkemmat tiedustelut:

EU-Careers.info-sivusto on tarkoitettu yksittäisiin kilpailuihin ja valintamenettelyihin liittyville kysymyksille, jotka koskevat kaikkia hakijoita. Jos kysymykseesi ei ole vielä vastausta, voit esittää sen tätä kautta.

Hakijoiden yhteyspiste: Jos et edelleenkään löydä vastausta kysymykseesi tai kysymyksesi koskee vain omia hakupapereitasi, voit ottaa yhteyttä tätä kautta. Kysymykset voivat koskea esimerkiksi uudelleenkäsittelyä koskevaa pyyntöä tai tilannettasi varallaololuettelossa.

 

  • Ohjeita yhteydenottoon:

EPSOlle voi lähettää kysymyksiä kaikilla EU:n 24 virallisella kielellä. On kuitenkin syytä huomata, että muut kuin englannin-, ranskan- ja saksankieliset kysymykset voidaan joutua käännättämään, joten vastausaika saattaa olla pidempi.

Kun otat yhteyttä, älä käytä useita kanavia samanaikaisesti. Jos et saa verkossa esittämääsi kysymykseen heti vastausta, älä heti lähetä sitä uudestaan, koska kattavan vastauksen antaminen voi kestää jonkin aikaa.

Jos kysymyksesi liittyvät hakemuksen laatimiseen, lähetä ne hyvissä ajoin, sillä vastausaika on yleensä vähintään 3 työpäivää.

Alustavia suunnitelmiapdf päivitetään vähintään kaksi kertaa kuukaudessa ja hyödyllisiä tietoja julkaistaan myös kilpailukohtaisilla tietosivuilla. Emme vastaa yksittäisiin kilpailujen aikataulua ja suunnittelua koskeviin tiedusteluihin.

Älä lähetä meille hakemusta tai ansioluetteloasi, koska emme voi ottaa sellaisia vastaan.

 

Tietosuoja

Sivun alkuun