Language selector

Vælg udgave med høj kontrastVis siden med normal skriftstørrelseForstør skriftstørrelsen

Siden findes på 24 sprog

Kontakt os


Spørgsmål om job i EU

 

  • Generelle spørgsmål om job i EU:

Før du kontakter os om job i EU, bør du sikre dig, at du har sat dig godt ind i vores website og de ofte stillede spørgsmålpdf.

Sociale medier: generelle oplysninger, opdateringer og debat om job i EU (brug ikonerne ovenfor). Vi tjekker siderne regelmæssigt, men hvis du skal have svar hurtigt, bør du bruge en af mulighederne nedenfor.

 

  • Specifikke spørgsmål:

EU-Careers.info: spørgsmål om bestemte udvælgelsesprøver og udvælgelsesprocedurer af interesse for alle kandidater. Hvis dit spørgsmål ikke allerede er blevet besvaret, kan du evt. stille det online.

Kontaktcenter for ansøgere: Hvis du stadig ikke kan finde det, du søger, eller du har et spørgsmål, der kun vedrører din egen ansøgning, herunder anmodning om fornyet behandling eller din status på reservelisten.

 

  • Retningslinjer:

Du kan henvende dig til EPSO på et hvilket som helst af de 24 officielle EU-sprog, også på dansk. Hvis du skriver på andet end engelsk, fransk eller tysk, kan vi dog være længere om at svare, fordi vi måske skal have spørgsmålet oversat først.

Undgå venligst at bruge flere kanaler til at kontakte os eller at gentage dit spørgsmål, hvis du ikke får svar med det samme. Måske skal vi bruge mere tid for at kunne besvare dit spørgsmål fyldestgørende.

Hvis du skal have råd om din ansøgning, bør du kontakte os i god tid, da du normalt tidligst kan regne med at få svar efter tre arbejdsdage.

De vejledende planerpdf opdateres mindst to gange hver måned, og vi offentliggør også nyttige oplysninger om udvælgelsesprøven på de særlige informationssider. Vi besvarer ikke individuelle henvendelser om planlægningen af udvælgelsesprøven.

Undgå at sende os dit cv, da vi ikke modtager uopfordrede ansøgninger.

 

Databeskyttelseserklæring

Sidens top