Language selector

Версия на страницата с висок контрастНормален размер на шрифтаГолям размер на шрифта

Тази страница е достъпна на 24 езика

За контакти


Вашите въпроси за работата в институциите на ЕС

 

  • За общи въпроси относно работата в институциите на ЕС:

Преди да се свържете с нас относно работата в институциите на ЕС, моля, прочетете внимателно съдържанието на нашия уебсайт и раздела Често задавани въпросиpdf.

Социални медии: за обща информация, актуализации и дискусии за работата в институциите на ЕС използвайте иконите в горната част на страницата Ние редовно проверяваме тези страници, но ако ви е нужен спешен отговор, моля, използвайте една от връзките по-долу.

 

  • За конкретни въпроси:

EU-Careers.info: за въпроси относно конкретни конкурси и процедури на подбор, интересуващи всички кандидати. Ако не намерите отговор на въпроса си, можете да го публикувате.

Служба за контакти с кандидатите: ако все още не можете да откриете това, което търсите, или имате въпрос, който засяга само вашето лично досие на кандидат, включително искания за преразглеждане или въпроси за вашия статус в списъка на успешно издържали конкурс кандидати.

 

  • Указания:

Можете да се обръщате към Европейската служба за подбор на персонал (EPSO) на всеки един от 24-те официални езика на Европейския съюз. Имайте предвид обаче, че ако запитването ви е на език, различен от английски, френски или немски, отговорът може да отнеме по-дълго в зависимост от времето, необходимо за превод.

Моля, не използвайте различни начини за контакт с нас и не задавайте отново въпроса си, ако не получите отговор незабавно. Може да ни е нужно време, за да отговорим изчерпателно на вашия въпрос.

Ако се нуждаете от съвет относно вашата кандидатура, моля, свържете се с нас своевременно, защото в момента стандартният срок за отговор е поне 3 работни дни.

Примерното планиранеpdf се актуализира поне два пъти месечно, а също така публикуваме полезна информация на страниците, посветени на отделните конкурси. Не отговаряме на индивидуални въпроси относно планирането на конкурси.

Моля, не ни изпращайте автобиографии , тъй като не приемаме спонтанни кандидатури.

 

Защита на личните данни

Начало на страницата