Navigációs útvonal

Díjak és versenyek

Kezdő fiatal tudósok, ötletgazdag feltalálók, emberi jogokkal foglalkozó újságírók, tehetséges forgatókönyvírók és fotósok, figyelem! Az Európai Unió elismeri és jutalmazza a kiemelkedő teljesítményeket, legyen szó a fenti területekről vagy más tevékenységekről. Ha Ön tájékozódni szeretne az EU által rendszeresen meghirdetett versenyekről és a pályázás mikéntjéről, kattintson az alábbiakban feltüntetett kategóriák közül a megfelelőre.

Aktuális versenyekrss

Az Európai Számvevőszék Díja a közszektorban végzett ellenőrzésekkel kapcsolatos kutatásért

Téma: A 2014. évi díjjal az Európai Számvevőszék azoknak az európai tudósoknak a teljesítményét kívánja jutalmazni, akik elméleti és/vagy gyakorlati tanulmányokra épülő szakdolgozatukat a közszféra ellenőrzéséről – azon belül is elsősorban európai uniós vonatkozású témában – írták. A nyertes(ek) 5000 euró összegű pénzjutalomban részesül(nek).

Részvétel: Az Európai Számvevőszék díjpályázatában olyan szakemberek vehetnek részt, akik mesterfokozatú vagy doktori képzés keretében szakdolgozatot készítettek, és akiknek a szóbeli záróvizsgája 2011. január 1-jén vagy azt követően zajlott le. A díjra csak olyan személyek pályázhatnak, akik európai uniós ország állampolgárai, vagy akik szakdolgozatukat valamelyik európai u

Határidő: 30/11/2014

rss

Segítsen tökéletesíteni honlapunkat!

Megtalálta-e a keresett információt?

IgenNem

Milyen információt keresett?

Van-e észrevétele vagy javaslata a honlappal kapcsolatban?