Priser og konkurrencer

Er du en lovende ung forsker? Eller en kreativ opfinder? Eller måske menneskerettighedsjournalist eller talentfuld manuskriptforfatter eller fotograf? EU belønner ekstraordinære præstationer inden for disse og mange andre områder. Klik på kategorierne nedenfor og læs mere om EU's konkurrencer, og hvordan du tilmelder dig.

Aktuelle konkurrencerrss

EU-sygesikringskortet - storyboardkonkurrence

Hvad?: Slip fantasien løs, og skab din egen historie! Den må meget gerne være både fantasifuld og spændende. Du behøver ikke at være perfekt til grammatik, men din historie skal være klar og forståelig! En jury udvælger tre vindere, der modtager henholdsvis 1500, 1000 og 500 euro. Det bedste storyboard bliver til en video!

Hvem?: Alle over 18 år fra EU-landene samt Island, Norge, Liechtenstein og Schweiz. Hvis du er under 18 år, skal en forælder eller værge underskrive dit bidrag.

Frist: 17/08/2014

Europa i min region - Fotokonkurrence

Hvad?: Vi vil gerne høre (og se!), hvordan EU's investeringer bruges i dit område, og hylde projekter, som gør en forskel i lokalsamfundene.  Alt, hvad du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at tage et foto af et projekt, du kender eller har set, som modtager EU-støtte

Du kan vinde 1000 euro til at købe digitalt fotoudstyr med og en rejse for to til Bruxelles i oktober 2014.

Hvem?: Borgere, som bor i et EU-land (på over 18 år)

Frist: 25/08/2014

Access City-prisen 2015

Hvad?: Access City-prisen er en nyskabende konkurrence mellem europæiske byer, som har til formål at fremme tilgængeligheden i byområder for handicappede og øge kendskabet til tilgængelighedsinitiativer i andre byer rundt om i Europa. Prisen, som uddeles en gang om året, anerkender og hylder byer, som proaktivt støtter og arbejder på at forbedre tilgængeligheden for handicappede og ældre inden for offentlige områder som boliger, lejepladser, offentlig transport eller kommunikationsteknologier.

Hvem?: Alle byer i EU med over 50 000 indbyggere. I medlemslande med under to af sådanne byer kan byområder bestående af to eller flere byer også deltage, hvis deres samlede indbyggertal er over 50 000.

Frist: 10/09/2014

Revisionsrettens pris for forskning i revision i den offentlige sektor

Hvad?: Revisionsrettens pris 2014 henvender sig til europæiske akademikere med speciale inden for teoretiske og/eller empiriske studier i forbindelse med revision i den offentlige sektor særligt i EU-sammenhæng. Vinderen/vinderne modtager en pris på 5 000 euro.

Hvem?: Prisen kan gå til alle kandidater, som har skrevet speciale eller ph.d.-afhandling. Eksamen skal have fundet sted senest den 1. januar 2011. For at kunne indstilles til Revisionsrettens pris skal kandidaterne være statsborgere i EU eller have skrevet speciale ved et universitet i EU.

Frist: 30/11/2014

Hvad betyder naturvidenskab for dig?

Hvad?: Fotokonkurrence! Naturvidenskaben er over det hele. Vi vil se, hvad der fanger din opmærksomhed – fra sære fænomener til forbløffende naturvidenskab i aktion. Så frem med kameraet og vind en tur til Warszawa (Polen) for at deltage i EU's konkurrence for unge videnskabsfolk eller en tur til Ispra (Italien) for at besøge Det Fælles Forskningscenter! Månedlig konkurrence - indsend dit foto mellem den 1. og den 15. i hver måned.

Hvem?: Hold af tre personer med mindst to kvindelige medlemmer (på mellem 13 og 18 år, som er borgere eller bosiddende i et af de 28 EU-medlemslande)

Frist: 15/12/2014

rss

KONTAKT

Generelle forespørgsler

Ring
00 800 6 7 8 9 10 11 Mere om vores service

E-mail dine spørgsmål

Kontakt‑ og besøgsoplysninger for institutionerne, pressekontakt

Hjælp os med at blive bedre

Fandt du det, du søgte?

JaNej

Hvad ledte du efter?

Har du forslag til forbedringer?