Navigációs útvonal

Az EU információs szolgáltatása – Europe Direct


Kérdése van az Európai Unióról? A Europe Direct segíthet Önnek.

Egy másik európai országba költözöm – hogyan kaphatok tartózkodási engedélyt? Milyen szabályok vonatkoznak a barangolási (roaming) díjakra? Repülőjáratomat törölték – milyen jogok illetnek meg? Milyen európai uniós támogatást igényelhet a szervezet, ahol dolgozom? Ha választ kíván kapni ezekre a kérdésekre vagy további kérdéseket tenne fel, vegye igénybe a Europe Direct központi információs szolgáltatást!

Helyi fórumot keres, amely párbeszédet indít az uniós szakpolitikákról és az ezekkel kapcsolatos ismereteket népszerűsíti? Uniós témájú tanácsra vagy segítségre van szüksége lakóhelye környékén? Vegye igénybe a legközelebbi helyi információs szolgáltatást!

Az oldal tetejére

Telefon

00 800 6 7 8 9 10 11
– az EU bármely pontjáról
– hétköznap 9.00 és 18.00 óra között (közép-európai idő szerint)
– az EU bármelyik hivatalos nyelvén

Az oldal tetejére

Az Ön hazájában

Ha tájékoztatásra van szüksége vagy helyi tájékoztató rendezvényeken kíván részt venni, látogasson el egy közeli Europe Direct központba. A központtal telefonon és e-mailen is kapcsolatba léphet.

Az oldal tetejére

Elektronikus levélváltás

Kérdéseire (átlagosan) három munkanapon belül válaszolunk. A bonyolultabb kérdések több időt is igénybe vehetnek.

Az oldal tetejére

Online információk

Konkrét információt keres az Európai Unió weboldalán? Az angolul, németül vagy franciául folytatott internetes csevegések során munkatársunk segít Önnek megtalálni. Internetes csevegésekre hétköznap 9.00 és 18.00 óra között van lehetőség (közép-európai idő szerint).

Az oldal tetejére

Segítsen tökéletesíteni honlapunkat!

Megtalálta-e a keresett információt?

IgenNem

Milyen információt keresett?

Van-e észrevétele vagy javaslata a honlappal kapcsolatban?