Διαδρομή πλοήγησης

Πληροφορίες για την ΕΕ – Europe Direct


Έχετε απορίες σχετικά με την ΕΕ; Το Europe Direct μπορεί να σας βοηθήσει

Ετοιμάζομαι να φύγω σε άλλη χώρα της Ευρώπης – πώς μπορώ να βγάλω άδεια διαμονής; Ποιοι κανόνες ισχύουν για τα τέλη περιαγωγής (roaming); Η πτήση μου ακυρώθηκε - ποια είναι τα δικαιώματά μου; Για ποιες ευρωπαϊκές επιδοτήσεις μπορώ να υποβάλω αίτηση; Για να βρείτε τις απαντήσεις σε αυτά και πολλά άλλα ερωτήματα, επικοινωνήστε με την κεντρική υπηρεσία πληροφόρησης του Europe Direct.

Εάν χρειάζεστε συμβουλές ή βοήθεια στον τόπο σας, ή εάν αναζητάτε ένα τοπικό φόρουμ που να προάγει τον διάλογο και την ενημέρωση για τις ευρωπαϊκές πολιτικές, επικ

Αρχή σελίδας

Τηλέφωνο

00 800 6 7 8 9 10 11
– από οποιαδήποτε χώρα της ΕΕ
– 9.00-18.00 ώρα Κεντρικής Ευρώπης (εργάσιμες ημέρες)
– σε οποιαδήποτε επίσημη γλώσσα της ΕΕ.

Αρχή σελίδας

Στη χώρα σας

Επισκεφθείτε, τηλεφωνήστε ή στείλτε ηλεκτρονικό μήνυμα στο πλησιέστερο κέντρο του Europe Direct για να πάρετε πληροφορίες ή για να συμμετάσχετε στις τοπικές ενημερωτικές εκδηλώσεις.

Αρχή σελίδας

Ηλεκτρονικό μήνυμα

Οι απαντήσεις δίνονται μέσα σε 3 εργάσιμες ημέρες (κατά μέσο όρο). Για περίπλοκες ερωτήσεις, ενδέχεται να χρειαστεί περισσότερος χρόνος.

Αρχή σελίδας

Ηλεκτρονική ενημέρωση

Μέσω διαδικτυακής συνομιλίας στα αγγλικά, γερμανικά ή γαλλικά, μπορείτε να λάβετε οδηγίες για να βρείτε τις πληροφορίες που ψάχνετε σε κάποιον διαδικτυακό τόπο της Ευρωπαϊκής Ένωσης (9:00-18.00 κεντρική ώρα Ευρώπης, τις καθημερινές).

Αρχή σελίδας

Βοηθήστε μας να βελτιώσουμε το δικτυακό τόπο

Βρήκατε την πληροφορία που ζητούσατε;

ΝαιΌχι

Ποια πληροφορία ζητούσατε;

Έχετε να προτείνετε κάτι;