EUROPA – Politica privind linkurile

Puteţi publica linkuri către EUROPA pe orice site extern, dacă îndepliniţi următoarele condiţii:

  • Pe cât posibil, linkurile trebuie să fie ilustrate cu logurile oficiale şi/sau mărcile deţinute şi/sau acordate sub licenţă de instituţiile europene şi trebuie să respecte instrucţiunile furnizate.
    Dacă nu puteţi folosi logoul sau marca produsului, puteţi utiliza linkuri text (de exemplu: “Pentru mai multe informaţii, accesaţi site-ul EUROPA”), respectând condiţiile de mai jos.
  • Linkurile pot trimite doar la paginile cuprinzând Avizul juridic EUROPA
  • Atunci când utilizatorii accesează EUROPA cu ajutorul unui link extern, trebuie să fie perfect conştienţi de faptul că vizualizează informaţii gratuite şi fără caracter exclusiv.
  • Linkurile nu trebuie să lase impresia că instituţiile UE aprobă sau sprijină obiectivele sau conţinutul site-ului care le găzduieşte sau ale organizaţiei care îl gestionează.
  • Dacă linkurile către EUROPA sunt create de pe un site extern care utilizează cadre (frame-based website), paginile nu ar trebui să se afişeze pe acel site într-un mod care să îi inducă pe utilizatori în eroare cu privire la adevărata lor provenienţă.
  • Imediat ce creaţi un link către EUROPA, anunţaţi-l pe administrator trimiţându-i URL-ul paginii pe care apare linkul, pentru a putea verifica dacă site-ul dumneavoastră a respectat condiţiile menţionate mai sus.

CONTACT

Pentru informaţii generale

Sunaţi la
00 800 6 7 8 9 10 11 Detalii despre serviciile oferite

Trimiteţi-ne întrebările dvs. prin e-mail

Datele de contact ale instituţiilor, relaţii cu presa, vizite

Ajutaţi-ne să îmbunătăţim portalul

Aţi găsit informaţiile pe care le căutaţi?

DaNu

Ce informaţii aţi căutat?

Sugestiile dumneavoastră: